Majbritt reagerer på bagholdsangreb: Jeg kunne mærke, den var gal

Selvom Majbritt så overrasket ud, havde hun det på fornemmelsen.

I mandagens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' går det ikke, som Majbritt og Marie håber. De forsøger nemlig at lave en ny alliance med Lars og Simon, men til ø-rådet stemmer både Lars og Simon med den store alliance på Marie og går dermed mod aftalen med Majbritt.

LÆS OGSÅ: WOW: Sofie Linde vender tilbage

Majbritt står dermed alene mod alliancen, hvilket dog ifølge Majbritt ikke kom som den store overraskelse.

- Vi deltagere afgiver vores stemme, inden vi forlader vores egen ø og sejler hen til ø-råds-øen, allerede derefter kunne jeg mærke, at den var helt gal, forklarer Majbritt til HER&NU.

Selvom Majbritt nu står meget alene, bærer hun ikke nag.

- Taktisk set synes jeg, at det var fint. De kiggede på spillet kortsigtet og ville gerne følge alliancen. Jeg så en mulighed for at gøre noget drastisk i spillet og ændre styrkeforholdet. Derudover var Marie helt vanvittig imponerende, og jeg synes, at hun absolut fortjente at blive og kæmpe videre.

LÆS OGSÅ: Linse åbner ny forretning på Bryggen

Meget alene

Majbritts valg om at gå mod holdet kunne mærkes den efterfølgende nat.

- Aleksander var den eneste, som kom hen og holdt om mine skuldre. I shelteret, vi skulle sove i den nat, lagde de andre sig demonstrativt lang væk fra mig. Aleksander som den eneste lagde sig i nærheden som en stille støtte. Det betød virkelig alverden, slutter Majbritt.

LÆS OGSÅ: Kemal foretrækker at være skurk: 'Robinson' er kedeligt tv