Kemal foretrækker at være skurk: 'Robinson' er kedeligt tv

Han mener, at programmet er blevet kedeligere, efter der ikke er lige så meget drama.

Hvis man har fulgt med i den seneste sæson af 'Robinson Ekspeditionen', har Kemal sikkert gjort et indtryk. Eller i hvert fald særligt i de første afsnit, hvor han havde en tendens til at tale mindre pænt til de andre deltagere, især de kvindelige.

LÆS OGSÅ: Lenny og kæresten har taget stort skridt i forholdet

Derfor stod Kemal på mål for en del kritik fra seerne, men han har tidligere fortalt, at han har det okay med at være den, som seerne "hader".

- Jeg er jo blevet castet til det her, og der er en grund til, de har valgt mig. 'Robinson' vil meget gerne have typer som mig, som kan gøre det lidt spændende, og jeg er helt sikker på, at jeg gør det super spændende for 'Robinson'-seerne. Typer som mig skal altså være her, lød det fra Kemal.

Men lige så meget som han stod ud fra de andre deltagere i starten, lige så meget har han langsomt bevæget sig i baggrunden af programmet.

I en spørgerunde på Instagram pointerer en følger, at han fremstår meget anderledes nu, og det er Kemal enig i.

LÆS OGSÅ: Katherine Diez langer ud efter TopGunn: Stop med at kommercialisere kvindevold

- Jeg fremstår meget rarere nu, end jeg gjorde til at starte med. Jeg må så sige, at for mig virker det som lidt kedeligt tv nu. Det kan godt være, det lyder forkert, men den karakter, det bragte frem til at starte med, var meget bedre tv, efter min mening. Så lige nu her, hvor der ikke er så meget drama længere, så synes jeg, det virker en smule kedeligt, fortæller Kemal på sin story og tilføjer:

- Jeg kunne et eller andet sted godt lide den gamle Kemal, som fremstod som skurken. Det var meget bedre tv for mit vedkommende.

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: 'Bachelorette'-Mads er flyttet sammen med kæresten