Lenny og kæresten har taget stort skridt i forholdet

Parret er nu flyttet sammen.

Tilbage i januar kunne Lenny Pihl Christensen fortælle, at han datede en ny pige. Han var dog meget tilbageholdende med at kalde Kristine for sin kæreste, indtil maj måned hvor titlen pludselig var på den tidligere realitystjernes læber.

LÆS OGSÅ: Bar gennemsigtig kjole offentligt: Nu modtager Sy Lee hadebeskeder

Og nu har parret så taget endnu et stort skridt i deres forhold. Det fortalte Lenny, da Realityportalen mødte ham til Oktoberfest, hvor kæresten dog ikke var med.

- Vi bor sammen nu, fortalte han og tilføjede, at parret har slået sig ned i den lille landsby Rye, der ligger mellem Kalundborg og Slagelse.

Parret har været kærester siden foråret, men de har kendt hinanden i snart et år. De er dog endnu ikke begyndt at kigge på ringe.

- Det har vi ikke endnu. Vi er heller ikke på "jeg elsker dig" endnu. Måske en meget sjælden gang imellem. Det er mere sådan noget, "jeg kan godt lide dig". Det der sukkersøde halløj har vi ikke så meget af, fortalte Lenny, der ikke er afvisende for tanken om ægteskab, men han slog fast, at det ligger langt ude i fremtiden:

- Det tænker jeg på et tidspunkt, men for at blive gift skal tingene være i orden. Det er for livet. Så at blive gift ligger ikke lige nu her, men længere fremme. Fem år i hvert fald.

LÆS OGSÅ: For første gang: Jenna ætter ord på aldersforskellen

Ifølge 37-årige Lenny går det dog strygende for parret i modsætning til hans tidligere forhold.

- Det går fantastisk. Jeg synes, vi har det meget godt. Vi griner, og nogle gange diskuterer vi også, men det er hurtigt overstået. Det er ikke ligesom det plejer at være. Det er ikke så voldsomt. Vi har det godt, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm om 'Paradise'-comeback: Kapitlet skal lukkes

Lenny Pihl til 'Vi Elsker Heroes' 2023
Lenny Pihl til 'Vi Elsker Heroes' 2023