'Robinson'-Kemal forklarer: Derfor taler jeg nedladende til folk

Kemal mener, at hans opførsel gør det mere spændende for seerne at se 'Robinson'.

Det er nok ikke gået nogen 'Robinson'-seers ører forbi, at deltageren Kemal har en tendens til at tale mindre pænt til de andre deltagere - særligt de kvindelige.

LÆS OGSÅ: Lise Vandborg forklarer atypisk fødsel: Katastrofetanker og traume

Derfor er der mange, der har spurgt Kemal ind til, hvorfor han snakker så dårligt til og om andre, og nu fortæller han hvorfor i en video på sin TikTok.

- Jeg er en person, som måske er præget af værkstedslivet. Jeg er håndværker og nærmest født og opvokset på et værksted. Så det her sprog har nok sat sig i mig, forklarer mekanikeren.

Udover den hårde tone i håndværkerbranchen, så mener Kemal også, at hans nedladende sprog gør sig godt i et program som 'Robinson' - og at han nærmest er castet til at opføre sig, som han gør, for at lave godt tv.

- Jeg er jo blevet castet til det her, og der er en grund til, de har valgt mig. 'Robinson' vil meget gerne have typer som mig, som kan gøre det lidt spændende, og jeg er helt sikker på, at jeg gør det super spændende for 'Robinson'-seerne. Typer som mig skal altså være her, lyder det.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler afslører ny kæreste

Kemal har stået på mål for en del negative kommentarer, men han mener også, at det er nødvendigt i et program som 'Robinson', at seerne har nogen, de kan hade.

- Der er mange andre søde personer med, og dem er der også plads til. Men der er en, som man skal hade. Det er mig, desværre, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner efter lægetjek: Testen er positiv

Du kan selv se hans video herunder: