En af de hårdeste 'Robinson'-sæsoner: Besvimer på stribe

Mange deltagere er besvimet i årets ekspedition, nu forklarer Viaplay.

Flere deltagere er i årets ekspedition dejset om både efter dyst og til ø-råd. I aftenens ø-råd bliver det Majbritts tur, mens Louise Mammen måtte udgå af ekspeditionen, da kroppen for tredje gang bukkede under.

LÆS OGSÅ: Begyndte til psykolog efter 'Robinson': Min kone var nervøs

HER&NU har talt med Viaplay om årets ekspedition, for hvad er det, der gør, at mange deltagere i år besvimer?

- Der er ikke lagt en bevidst strategi om, at deltagerne skal have mindre mad i årets ekspedition. Produktionen og lægeholdet holder tæt øje med deltagerne og deres helbred, og mængden af ris og bønner, som deltagerne får udleveret i år, svarer til tidligere år, fortæller Viaplay.

Der er dog nogle faktorer, der gør, at årets ekspedition er ekstrem hård.

- Det er forskelligt, hvordan mennesker reagerer på varme, sult og udmattelse. Derfor holder produktionen nøje øje med deltagerne gennem hele ekspeditionen – og deltagerne bliver tjekket flere gange om dagen af produktionens læger. Deltagerne får løbende udleveret (minimale portioner) ris og bønner. Mængden af disse bliver opjusteret løbende, fortæller Viaplay og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Linse åbner ny forretning på Bryggen

- Der er ikke den store forskel på madrationerne i forhold til de sidste par år, men vi har skruet lidt ekstra på både gameplayet, twists og konkurrencernes type og størrelse. I kombination med en række udefrakommende faktorer, for eksempel varmere vejr, gør det jubilæumssæsonen til én af de hårdeste i 'Robinson'-historien.

LÆS OGSÅ: CHOK! Pernille Nygaard tilset af læge: Fik åndenød

Majbritt besvimer i 'Robinson'
Majbritt besvimer i 'Robinson'