Begyndte til psykolog efter 'Robinson': Min kone var nervøs

Der er ingen tvivl om, at 'Robinson Ekspeditionen' er et af de mest ekstreme tv-formater, og for Kaleepan fik ekspeditionen store psykologiske konsekvenser.

Den 35-årige familiefar Kaleepan Karunakaran endte med at tilbringe 12 dage på de udstødtes ø, inden han i aftenens afsnit blev stemt ud og måtte vende næsen mod Danmark.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro færdig i reality-program

Tiden på de udstødtes ø var langt fra nem. Den rev nemlig op i et traume fra Kaleepans barndom, og efter sin hjemkomst har 'Robinson'-deltageren været nødsaget til at opsøge hjælp.

- Når man er på en øde ø uden mad, elektronik, underholdning og mennesker, så får man virkelig tænkt en masse tanker. Det var som om, at der pludselig var fuld forbindelse til hele min fortid, og ting som jeg troede, at jeg havde bearbejdet og lagt bag mig, dukkede pludselig op igen, forklarer Kaleepan og afslører:

- Jeg har derfor været til fem-seks psykologtimer, efter jeg kom hjem.

Mistænksom adfærd

At række ud efter professionel hjælp var ikke udelukkende Kaleepans egen ide. Da Kaleepan kom hjem fra ekspeditionen, var han ikke længere den samme, og det reagerede hans kone på.

- På øen kunne jeg nå at tænke en tanke til ende, men det var umuligt herhjemme i Danmark. Alting gik alt for hurtigt, så jeg begyndte at søge ud i skoven eller ud til vandet for at være alene med mine tanker, fortæller Kaleepan.

LÆS OGSÅ: Micki Cheng i spil som 'Vild med dans'-vært

I starten valgte 'Robinson'-deltageren ikke at dele sine små udflugter med sin kone.

- Jeg syntes, at det var pinligt, at jeg kunne finde på at sidde på en bænk ved vandet i flere timer alene, så jeg fortalte ingenting. Til sidst blev jeg dog nødt til det, da hun syntes, at det var mærkeligt, at jeg var lang tid væk hjemmefra, forklarer Kaleepan, som slår fast, at hans kone og familie blev hans største støtte - og dernæst psykologen:

- Jeg troede aldrig, at jeg ville få brug for en psykolog, men det har virkelig hjulpet mig.