Hylder 'Robinson'-Lukas: Sådan reagerede han

Mie Fitness' lille søn skal opkaldes efter 'Robinson'-deltageren Lukas Bach.

Mie Fitness, der er kendt fra 'Robinson Ekspeditionen', har meget at glæde sig til, da hun venter en lille søn, der kommer til juni.

LÆS OGSÅ: Tina Maria gik fra sine børns far: Alt faldt sammen omkring mig

Nu er navnet til tv-personlighedens lille baby også fundet - nemlig Luka.

Og bag navnevalget er der en fin gestus til Mies bedste ven, Lukas Bach, som hun mødte, da de begge deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2022.

Luka bliver nemlig opkaldt efter Lukas, og nu fortæller han til HER&NU/Realityportalen, hvad han tænker om beslutningen.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca single igen: - Det er helt vildt pinligt

- Jeg synes selvfølgelig, det er sødt. Jeg ved, at Mie har gået med nogle navne i hovedet, og at hun endte på Luka er da helt perfekt, siger han og tilføjer:

- Hun er en af mine absolut bedste venner, og Mie bevæger sig et rigtig godt sted hen i sit liv med en lille dreng på vej, så jeg er super glad på hendes vegne, siger han.

Glad og stolt

Mie Fitness fortæller til HER&NU/Realityportalen, at der gik lidt tid, før Lukas Bach opfattede, at Luka skulle opkaldes efter ham.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører nye detaljer om tv-comeback

- Han sagde: "Jamen, er det ikke noget, du altid har villet?", og nej, det er det ikke. Men jeg synes bare, at det giver så god mening, at et menneske, som støtter mig i alt, jeg foretager mig og står mig så nært. Selvfølgelig skulle min lille dreng opkaldes efter ham, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Amalie åbner op om forholdet til Mikkel: Det har været svært

- Lukas er en vaskeægte jyde og er ikke typen, der viser følelser så tydeligt. Men jeg kender ham ret godt efterhånden, og han blev glad og stolt, lyder det fra Mie.

Du kan se et billede af Mie Fitness og Lukas Bach herunder:

"Paradise" sæson 2 finalefest, Hotel Roxy, 02/02 2023 Lukas BachMie Fitness
"Paradise" sæson 2 finalefest, Hotel Roxy, 02/02 2023 Lukas BachMie Fitness