Simon efter 'Robinson'-exit: Fortryder én ting

Simon Willrodt blev den næste til at forlade ekspeditionen.

Simon Willrodt kunne ikke klare sig igennem de tre dødsdueller og blev som den sidste i konkurrencen tvunget til at forlade 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: Marie efter 'Robinson': Jeg fik et angstlignende anfald

Programmet forinden bekendte Simon kulør, da han for alvor afslørede, at han spillede med den store alliance og sendte Marie ud. Havde Simon lavet en ny alliance med Majbritt, Marie og Lars, så havde situationen måske været en anden, men ifølge Simon er det ikke noget, han har fortrudt.

LÆS OGSÅ: Majbritt reagerer på bagholdsangreb: Jeg kunne mærke, den var gal

- Lars og jeg vidste hele tiden, hvad planen var, og hvor vi havde hinanden, og det samme gjorde hele alliancen også. Samtalen med Lars og jeg var opsat, for at det skulle fremstå som om, vi var i tvivl eller overvejer at gå imod vores alliance - husk det er tv, fortæller Simon og tilføjer:

- Det gav aldrig mening for mig at skulle rykke sammen med Majbritt, når hun af flere omgange havde ønsket mig ude af ekspeditionen. Det samme gælder for Marie, som sendte mig i dødskamp og ville have mig ud, fordi jeg rykkede sammen med Hold Syd. Hvis Marie ikke var gået efter "hævnen", som ikke lykkedes hende og derimod var gået efter den såkaldte 4-mandsalliance (Pia, Nicole, Frederik og Alexander), så havde det været et virkelig godt taktisk move, og måske havde det ændret tingene.

Der er dog én ting, som Simon fortryder.

- Det eneste jeg virkelig fortryder i hele ekspeditionen er, at jeg ikke aktivt gjorde mere for at hjælpe Louise ind i den store alliance, da hun kom tilbage. Hun fortjente det mere end nogen anden, slutter Simon.

LÆS OGSÅ: Markus Grigo åbner op efter ulykke: Dårlig samvittighed

Pressemøde på "Robinson" 2023Louise
Pressemøde på "Robinson" 2023Louise