Marie efter 'Robinson': Jeg fik et angstlignende anfald

Tiden efter 'Robinson' var svær for Marie.

Marie Willumsen overlevede ikke mandagens ø-råd og måtte forlade 'Robinson Ekspeditionen'. Hun forlod ekspeditionen med oprejst pande og med en masse drømme for fremtiden.

LÆS OGSÅ: Linse åbner ny forretning på Bryggen

- Jeg havde lang tid på øen, hvor jeg kunne tænke en tanke til ende uden forstyrrelser. Jeg havde en masse drømme, jeg gerne ville have til at ske, når jeg kom hjem. Det var som om, at da jeg landede i lufthavnen, skulle det bare ske NU, fortæller Marie til HER&NU og uddyber:

- Blandt andet sad jeg med Kemal og blev meget inspireret af at være selvstændig. Vi talte om, at han har en hemmelig opskrift på hans chilli/mango dressing. Et par timer efter tænkte jeg, jeg skal åbne min egen dressing forretning. Der var bare så mange tanker, griner Marie, der også tænkte på at starte nyt arbejde og flytte fra Vestegnen til Fyn.

Der er dog ikke mange af drømmene, der i dag er blevet til noget.

- Der var ikke noget, jeg ikke skulle. Men det, der skete, da jeg kom hjem, var, at der gik dage, hvor jeg havde svært ved at sove, og jeg blev nødt til at gå hjem fra arbejde, fordi der var for mange lyde og for mange mennesker. Jeg kan huske, jeg lå i min seng og fik et angstlignende anfald, fordi min krop sagde stop. Jeg havde simpelthen kørt i for højt et gear, fortæller Marie.

- Derefter har jeg taget den med ro og har sagt til mig selv, at alle de ting der ikke behøver at ske nu. Det vigtigste for mig lige nu er at have tag over hovedet, få søvn og have det godt.

LÆS OGSÅ: Kemal foretrækker at være skurk: 'Robinson' er kedeligt tv