Markus Grigo åbner op efter ulykke: Dårlig samvittighed

Det er knap seks uger siden Markus Grigo endte i et slemt cykelstyrt.

Det var en voldsom omgang, da Markus Grigo i starten af oktober styrtede på sin elcykel med 45 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Prins Christian til sit første statsråd

Artiklen fortsætter under videoen.

Han kvitterede også med tre brækkede ribben og to brud på hoften, men det går heldigvis fremmad, og Markus er i bedring.

LÆS OGSÅ: Mette Fugl ramt af kræft

- Jeg har det faktisk overraskende godt. Jeg er stadig øm i ribbenene, når jeg sover, derfor er jeg nødt til at ligge på min ryg og ikke på siden. Det resulterer i, at jeg snorker. Hvilket desværre frarøver min kæreste hendes nattesøvn. Så det bliver til nogle nætter på sofaen. Mine to brud i hoften har det også ret fint. Jeg har trænet styrketræning i de sidste to uger, og det går superfint. Jeg kan dog ikke gå i split, forklarer Markus overfor HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Marie tog til ‘Robinson’ med knust hjerte: Jeg følte mig forkert

Markus er hurtigt kommet ovenpå igen, og efter cirka en måned kunne han mærke, at hans gode fysiske form gav ham en hjælpende hånd.

- Jeg tænker, at det hænger sammen med min fysiske form. Jeg gik kort tid efter styrtet i gang med at genoptræne og bevæge mig så meget som muligt. Brudene har også været heldige brud. Knoglerne var ikke skubbet væk fra hinanden. Så ingen operation, siger han.

Dårlig samvittighed

Markus har heldigvis også fået støtte på hjemmefronten, da hans kæreste, Susanne Christoffersen, har passet ham, mens han har været sengeliggende.

- Det hårdeste for mig er, når jeg ikke selv er i kontrol. Det at være afhængig af min kærestes eller andres hjælp. Og belaste hende med mine skavanker, det gav mig dårlig samvittighed. Hvilket min kæreste, Susanne, absolut ikke synes, jeg skulle have. Og det er jo også fjollet. Men det var nok det hårdeste. Og så elsker jeg at være aktiv. Inaktivitet kan gøre mig negativ, fordi jeg skal af med noget energi, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Majbritt reagerer på bagholdsangreb: Jeg kunne mærke, den var gal

Styrtet er dog ikke noget, der vejer tungt i Markus' bevidsthed. Han glæder sig bare til at kunne sove uden ubehag i ribbene og i sidste ende at komme ud og være aktiv igen med familiens yngste medlem.

- Mine brud i hoften gør, at jeg ikke er begyndt at løbe endnu, men det starter jeg med lige om lidt. Så mangler den fulde bevægelighed i mine ben, så jeg kan sparke på en sandsæk eller skyde en bold for Knud, vores hund, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Afbrød tv-optagelser: Casper Christensen indlagt