Tv-kendisser afslører vildt fælles projekt

Jonas fra 'Bachelorette' og hans bror Anton, som deltog i 'Den store bagedyst', har kastet sig ud i endnu et ambitiøst projekt sammen.

Det er lige før, der løber glaze i årerne hos brødrene Jonas og Anton Dahl Grue.

LÆS OGSÅ: WHAT! Fik parkeringsbøder for 70.000 kroner

Mens Anton blev kendt, da han i 2017 medvirkede i 'Den store bagedyst', så er Jonas er uddannet konditor fra La Glace. Jonas blev dog et kendt ansigt i en lidt anden sammenhæng, da han bejlede til Julie i datingprogrammet 'Bachelorette'.

I efteråret kastede bagebrødrene sig ud i et ambitiøst projekt, hvor de besluttede sig at besøge alle bagere i København for at teste og vurdere dem alle. 'Bagerminoen' blev det kreative navn.

Og mens de endnu ikke har sat tænderne i bagværk fra alle de mange bagerier, så har de fået fingrene ned i et nyt projekt.

De skal nemlig udgive en bog, der står til at udkomme i slutningen af august.

- Vi venter lidt med at fortælle, hvad den handler om, men måske I kan gætte det. En ting er hvert fald helt sikkert, det bliver ekstremt JUICY!, skriver de i et fælles opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler viser kæresten frem for første gang: Kendt fra tv

Det er dog ikke første gang, at Jonas kaster sig ud i dén branche. Han har nemlig tilbage i 2022 udgivet en børnebog med navnet 'Når Flæskefar ryger fiskecigar', men det lyder til, at det bliver endnu større denne gang.

- Det var en redaktør fra Gyldendal, som havde set vores 'Bagermino', som vi sender en gang om ugen her på Insta, og så havde han skrevet til mig, at han havde fået en virkelig god idé til en bog, der ville passe rigtig godt til Anton og mig, fortæller Jonas til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Albert Harson: Det kan jeg ikke leve op til

- Så tog vi en samtale, og sjovt nok var det noget, vi selv længe havde gået og tænkt på kunne være sjovt, så det passede perfekt. Men der var super god kemi med redaktøren, og vi var også meget beærede over at få muligheden for at udgive noget på Gyldendal, så vi er meget glade og glæder os til projektet.

Jonas slår dog fast, at de venter lidt endnu med at afsløre præcis, hvad det er for en type bog.

LÆS OGSÅ: Vivi Bach i chok: Hyldet af Medina

'Bachelorette'-bejleren må siges at have en begivenhedsrig fremtid foran sig, for i sidste uge kunne han fortælle, at ham og kæresten Victoria Lundager fra 'Bachelor' snakker om at flytte sammen.

LÆS OGSÅ: Ulykkelige Sy Lee: Jeg er blevet misbrugt

Du kan selv læse brødrenes opslag herunder: