'Bachelorette'-stjerne klar til stort skridt med kæresten

Det går så godt for realityparret, at de allerede har snakket om at tage det næste store skridt sammen.

For godt en måneds tid siden kunne Realityportalen afsløre, at 'Bachelorette'-bejleren Jonas Dahl Grue og 'Bachelor'-bejlerinden Victoria Lundager var faldet pladask for hinanden.

LÆS OGSÅ: Hemmelighedsfulde Melissa Bentsen: Nu viser hun kæresten frem

Der er fuld fart på kærlighedstoget for de to turtelduer, og det ser ikke ud til, at det sætter farten ned lige foreløbigt.

- Det går virkelig godt. Meget nemt og uden de store komplikationer. Alt er meget dejligt. Det er ikke mere end to måneders tid nu, vi har været sammen. Så det er stadig meget nyt, men meget dejligt at være i, fortalte Jonas, da Realityportalen mødte ham til Echo Prisen i sidste uge.

Af den grund skulle man tro, at næste skridt i den klassiske kæresteopskrift må være et stykke ude i fremtiden. Men det er faktisk ikke tilfældet.

Så det er for tidligt at spørge ind til, om I har snakket om at flytte sammen?

LÆS OGSÅ: Christel med stikpille til Line Maria: Kig indad

- Jeg vil sige, alting går lidt hurtigere, når man bliver ældre. Så det tror jeg faktisk i virkeligheden at vi har snakket om, at det kunne sagtens ske inden for den nærmeste fremtid. Når det lige passer, for der er jo en masse praktisk omkring det også, fortalte Jonas og slog fast, at et fælles tag over hovedet er et klart ønske for parret.

Du kan se hele interviewet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører: Billeder af sønnen misbrugt