Anna Seneca afslører: Billeder af sønnen misbrugt

De to forældre har tidligere oplevet, at billeder af Mio er blevet brugt uden deres tilladelse.

Følger man med på Anna Senecas Instagramprofil, vil man ofte se søde billeder af ekskæresterne Anna og Oliver Erngarts søn, Mio, dukke op i sit feed.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i slem forskrækkelse: Manden indlagt

Men engang var der nogen, der så sit snit til at snuppe billederne uden Anna og Olivers tilladelse og bruge dem til et helt andet formål.

Det fortæller hun i podcasten 'Marcus og Realitypanelet' på 24syv, hvor hun gæster sammen med Christel Trubka og Julie Bischoff, og snakken falder på, hvordan falske AI-genererede nøgenbilleder af Taylor Swift for nylig er gået viralt.

- Oliver og jeg har været ude for, at der var en, der havde lavet en fake Instagram i Mios navn og havde brugt de billeder, vi havde lagt op af ham. Det var i den periode, hvor Oliver og jeg helt stoppede med at dele billeder af ham, fordi det var ubehageligt, at de billeder, vi lagde op af ham, blev taget og misbrugt af en anden person, vi ikke kender, fortæller den tidligere realitydeltager.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler tager stort skridt med kæresten

Siden da er influenceren dog begyndt at dele billeder af Mio igen, men oplevelsen sidder stadig i hende.

- Man kan ikke gøre til eller fra. Man kan anmelde vedkommende. Og tanken er stadig, at billederne er nogen, en anden kan bruge, og hvor mange kan gøre det?, afslutter Anna, der tror, at formålet med profilen har været at få en større følgerbase, for så at ændre profilen til en virksomhed.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald på dybt vand: Var maks udfordret