Julie Kriegler tager stort skridt med kæresten

Det er i den grad længeventet for TV 2-kendissen.

For Julie Kriegler, der sidste år tonede frem på skærmen i sin søgen efter kærligheden i 'Bachelorette', er der store ting i vente i 2024. 

Efter sin hjemkomst fra Mexico har hun nemlig fundet sig en kæreste - og de er nu klar til at slå pjalterne sammen for alvor. 

LÆS OGSÅ: Geggo afslører lidelse

Det afslører TV 2-kendissen i et opslag på sin Instagram-profil. 

- Vi har haft møde med vores bankrådgiver og er blevet godkendt til at låne en helt okay decent amount of money, så nu er det egentlig bare i gang med at finde drømmelejligheden. Sammen, lyder det fra Julie, der tilføjer:

- Det ville godt nok være en stor drøm, der ville gå i opfyldelse for mig.

Og det er der en ganske særlig grund til. Et visit på borger.dk viste nemlig Julie, at hun, siden hun som 18-årige flyttede hjemmefra for ni år siden, er flyttet intet mindre end 10-12 gange. 

Alene på sine fire år i hovedstaden har hun haft fem forskellige adresser. 

LÆS OGSÅ: Feriemareridt er slut: Simon Stenspil udskrevet fra hospitalet

- Jeg har boet med roomies, alene, i forskellige lande, midlertidige løsninger, i andre folks hjem og med deres ting og aldrig nogensinde mit eget sted med mine egne ting, skriver 'Bachelorette'-stjernen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Lægen bekymret: Gustav Salinas i slem forskrækkelse

- Jeg har været så frustreret i mange år og aldrig helt følt mig hjemme nogen steder.(...) Så jeg drømmer og har virkelig drømt MEGET længe om at få mit eget sted, købe mine egne ting og gøre præcis som jeg ønsker.