Julie Kriegler jubler: En drøm er gået i opfyldelse

Den tidligere 'bachelorette' kan ikke få armene ned.

Julie Kriegler, der er kendt fra TV 2-programmet 'Bachelorette', deler en stor nyhed på Instagram.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Først til verdens ende'-vindere tog turen to gange

Julie er i uge 25 af sin graviditet, og selvom hun er mere end halvvejs, så bor hun ikke sammen med sin kæreste og sin kommende søns far - før nu.

- Vi har købt vores første lejlighed - sammen. Endnu en drøm, der går i opfyldelse. Og vores lille søns barndomshjem. Jeg er såååå glad for alle de gode ting, der kommer vores vej. Hvor heldig kan man være. Jeg kan slet ikke få armene ned!, skriver Julie i et opslag på Instagram.

Lejligheden ligger på Frederiksberg.

I kommentarfeltet fortæller Julie, at parret ikke skal i gang med den store renovering.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år som skeløjet: Heino overvejer operation

At parret først finder lejlighed så tæt på Julies termin har været stressende for den kommende mor, men først skulle kæresten Daniels lejlighed sælges, og det tog længere tid end først beregnet, og derudover var det vigtigt for parret at finde den rette fælles bolig.

- Jeg har de fleste dage prøvet på at glemme det og tænke, at det hele nok skal løse sig, men wow hvor har det været svært, især med ham i maven og drømmen og ønsket om snart at få bygget den rede, gjort det hyggeligt, klart og hjemmeligt for os alle sammen. Men også bare for at få noget ro på og kunne nyde min graviditet til fulde og vide, at der er styr på tingene, skrev Julie i starten af maj, da Daniels lejlighed blev solgt.

LÆS OGSÅ: 'Bryggen'-stjerne afslører graviditet

Julie kan nu få ro på, bygge rede og nyde resten af sin graviditet, for hjemmet er der styr på.