Lægen bekymret: Gustav Salinas i slem forskrækkelse

Mandag kunne tv-darlingen endelig ånde lettet op.

Sundhed fylder en hel del i Gustav Salinas liv. 

Ikke alene hjælper han klienter til blandt andet vægttab gennem sin app Salinas Sundhed, men han har også lanceret adskillige varianter af sukkerfri slik under navnet Salinas Slik. 

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner efter hård periode: Klar med nyt tv-program

Derfor var det da formentlig også en mavepuster for ham, da en læge pludselig udtrykte bekymring for tv-kendissens helbred. 

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Gustav, at lægen ord vakte bekymring hos ham, og derfor valgte han for nylig at få foretaget en MR-scanning. 

En scanning, han mandag kunne afsløre overfor sine mere end 200.000 Instagram-følgere, der heldigvis viste, det var falsk alarm. 

- Jeg er typisk tilbageholdende med at dele personlige sundhedsoplysninger, da jeg ikke bryder mig om, at folk får ondt af mig, fortæller Gustav og begrunder beslutning om at dele den glædelige nyhed med offentligheden: 

LÆS OGSÅ: Lucas og Patrick i mudderkast: Klar til Stjerneboksning

- Men efter at have fået bekræftet fra en MR-scanning, at min krop er sund og rask, ønskede jeg at dele denne gode nyhed med alle mine følgere. Det glædede mig så meget tidligere i dag at vide, at jeg ikke fejler nogen alvorlige sygdomme, og at alt er, som det skal være, lyder det fra ham. 

Gustav Salinas har ikke ønsket at uddybe, hvad lægens bekymring gik på.