Nicklas Bendtner efter hård periode: Klar med nyt tv-program

Programmet får premiere 12. februar.

Nicklas Bendtner har i den grad formået at få sit navn på danskernes læber de forgangne år - på godt og ondt. 

Sejrene, såvel som nedturene åbner han nu op for i en ny dokumentarserie af tre afsnit, der kommer helt tæt på fodboldtalentet samt manden bag. 

LÆS OGSÅ: Nu bliver Dennis Knudsens konfiskerede Audi solgt på auktion

Det afslører Viaplay i en pressemeddelelse, hvori det også fremgår, at det er Andreas Koefoed, der har stået bag kameraet og har fulgt Bendtner.

- I den nye dokumentarserie i tre afsnit fortælles historien om den talentfulde amagerdreng, der stryger mod stjernerne og har verden for sine fødder, men farer vild i fodboldverdenens glamourøse overhalingsbane og svigtes af sine nærmeste, lyder Viaplays beskrivelse af programserien. 

Dokumentarserien krydsklipper mellem nutiden og belyser Bendtners afsked med fodboldkarrieren, og et fortidsspor med flashbacks helt tilbage fra barnsben.  

Selv er den tidligere fodboldspiller da også ganske tilfreds med udfaldet, der snart toner frem på skærmen. 

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner tilbage: Lever i nuet

- Jeg er rigtig stolt af serien, og det har været en hård men givende proces. Jeg blev meget berørt, da jeg så resultatet, fortæller Nicklas Bendtner.

Medvirkende i dokumentarserien er også Morten Olsen, Ståle Solbakken, Daniel Agger, samt den tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger og Nicklas’ egen mor, Joan Bendtner.

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj afslører stor beslutning

Dokumentarserien om Nicklas Bendtner får premiere på både TV3 og Viaplay 12. februar.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanies svære beslutning: Hårdt at sige farvel