Elvira Pitzner tilbage: Lever i nuet

Elvira Pitzner pakker sig ikke længere væk i Dubai.

Elvira Pitzner har siden slutningen af november 2023 været tilbageholdt i Dubai, hvor hun lige nu afventer en retssag om utroskab.

LÆS OGSÅ: Er Amalie blevet alene med pigerne? Nu svarer hun

Frem til 18. januar havde offentligheden ikke hørt et ord fra Elvira, men de seneste uger er diamantdatteren for alvor kommet tilbage til livet. 

- I en periode med udfordringer og forandringer er der intet som en dag med sol, smil og afslapning for at genoplade. I dag er en påmindelse om, at livet stadig byder på dejlige øjeblikke - inden i morgen tidlig, hvor en ny uge påbegyndes, og jeg bliver konfronteret med de alvorlige konsekvenser, jeg står overfor. I dag havde jeg bare brug for at glemme og leve i nuet, skriver Elvira i et opslag på Instagram. 

Ifølge Elvira holder hun hovedet højt og prøver at få det bedste ud af det. 

- Det er vigtigt at huske på at værdsætte og nyde de øjeblikke af lykke, når de kommer og prøve at skabe dem selv, uanset hvilken situation man er havnet i, skriver Elvira og tilføjer:

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæmpe konflikt til 'Paradise'-finalen

- I det korte ophold, vi har på jorden, ville det være ærgerligt ikke at kæmpe for at få det bedste ud af det. Jeg tror, vi kan styre rigtig meget med vores mentalitet, tilgang og syn på livet. Vi kan ikke altid styre, hvad der sker for os, men vi kan styre vores måde at håndtere det på.

LÆS OGSÅ: Tabita afviser fængselsrygter