Lucas og Patrick i mudderkast: Klar til Stjerneboksning

Paradisoerne er bestemt ikke på god fod.

Bølgerne er i den grad gået højt mellem Lucas Buchardt og Patrick Holsøe, efter de vendte hjem fra 'Paradise Hotel', og noget tyder på, at hvad der sker i Mexico bestemt ikke bliver i Mexico. 

- Patrick har helt sikkert beef mod mig. Han er meget sur på mig over, at mig og Sarah havde sex uden at fortælle ham om det, fortæller Lucas til Realityportalen. 

LÆS OGSÅ: Lucas langer ud: Fuldstændig foræring

Det er dog tilsyneladende ikke noget, der tynger 'Paradise Hotel'-vinderen. 

- Det må han sgu selv om. Han sagde, vi var okay, og så var vi åbenbart ikke okay længere, for så ville han gerne lave beef over TikTok, lyder det fra Lucas, der fortsætter:

- Nu har jeg udfordret ham i Stjerneboksning, så kan vi tage den der i stedet for at sidde og snakke online - han vil ikke tage den ansigt til ansigt, måske han vil tage den i ringen. 

Ifølge Lucas er Patrick dog ikke vendt tilbage på udfordringen, som han har luftet på både Twitch og TikTok. 

LÆS OGSÅ: Vivi afslører: Påvirket af produktionen

Patricks modsvar 

Til Realityportalen kan Patrick fortælle, at han da godt er klar over, at han er blevet udfordret af sin tidligere kammerat. 

- Jeg så den lige hurtigt, der tænkte jeg: "100 procent, lad os gøre det!", forklarer han og fortsætter: 

LÆS OGSÅ: Vivi indrømmer: Ville smide kuglen

- Men hvis jeg alligevel er sur på en person, så kan det kun gøre det værre, at jeg også slår på ham, så det er lige noget, jeg skal tage til overvejelse. 

'Paradise Hotel'-gengangeren, der for nylig har haft brækket lillefingeren, bemærker da også, at den ikke er helt tilbage i kampform. 

LÆS OGSÅ: Vivi i kovending: I tvivl plastikoperationer

- Det er ikke en undskyldning overhovedet - absolut ikke. Jeg vil hellere end gerne gå op imod ham i en ring, lyder det fra Patrick, der dog tilføjer:

- Men jeg skal lige se ad og lige mærke.  Den er ikke helt lukket fra min side, men den er nok mere ovre på lukning end til at gøre det.