Vivi i kovending: I tvivl plastikoperationer

Sarah og Vivi afslører deres planer for 'Paradise Hotel'-pengene.

Vivi Bach og Sarah Dohn havde kun lige overstået - og bestået - troskabstestesten i 'Paradise Hotel'-finalen, da snakken faldt på, hvad pengene skulle bruges til. 

LÆS OGSÅ: TV 2 skrotter 'X Factor'

Her stod det klart, at de to veninder havde planer om at bruge en del af de 250.000 kroner, de hver vandt, på at få lavet nye næser. 

Det er dog en god rum tid siden, at paradisoerne forlod Mexico, og nu har piben fået en anden lyd. 

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg gør endnu. Jeg tror lige, jeg ser på, hvad jeg vil. Jeg er måske ikke lige så sikker på det mere, fortæller Vivi til Realityportalen og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Brød sammen under 'Paradise Hotel'-finalefest

- Jeg vil jo nok gerne have lavet min næse, men jeg ved det ikke helt endnu. 

Allerede i sæsonens allerførste afsnit luftede Vivi da også drømmen om at få opereret sin bagdel større - men de planer er tilsyneladende også parkeret for nu. 

LÆS OGSÅ: Vivi indrømmer: Ville smide kuglen

Hvad, den store pengepræmie så skal bruges på, vil 'Paradise Hotel'-vinderen da heller ikke ud med.  

- Jeg ved ikke, hvad jeg vil bruge pengene på. Det er i hvert fald ikke noget, jeg snakker åbent om, lyder det fra Vivi. 

LÆS OGSÅ: Sarah Dohn ikke i tvivl: Lines valg var personligt

Vil være fornuftig

Omend, Sarah Dohn ej heller har lagt de store planer for, hvad pengene skal bruges på, er hun dog ikke nær så hemmelighedsfuld. 

LÆS OGSÅ: Lucas langer ud: Fuldstændig foræring

- Jeg tænker, jeg vil gemme dem og bruge dem fornuftigt - det er i hvert fald min plan, fortæller hun til Realityportalen og fortsætter: 

LÆS OGSÅ: Basim efter større vægttab: Jeg fik dødsangst

- Jeg flytter også til København her om en uge, så jeg tænker også, der bliver til lidt lækkert til mit værelse. Ellers tænker jeg bare, jeg måske vil investere pengene og bare gemme dem. Det er godt at have en god opsparing, og nu har jeg jo også en hund, som kan koste nogle penge. 

LÆS OGSÅ: Vivi afslører: Påvirket af produktionen

Næseoperationen, der bliver talt om i finaleprogrammet, er hun dog heller ikke nær så stålsat på at få i kalenderen. 

- Jeg har stadigvæk i tankerne, jeg gerne vil have opereret min næse. Det skal bare ikke være lige nu, for det vil jeg gerne have lov at tænke lidt mere over, forklarer hun og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Niels slår fast: Havde valgt Jonas

- Jeg bryder mig ikke om min næse, og jeg har været træt af den nærmest hele mit liv. Men jeg vil virkelig også mærke efter. Nu har jeg også fået lavet bryster - der kan jeg få fjernet mine implantater, men jeg kan ikke få min gamle næse tilbage.