'Paradise Hotel'-Niels slår fast: Havde valgt Jonas

Moster Niller havde håbet, at Jonas Bengtson ville stille sig bag ham.

I aftenens afsnit af 'Paradise Hotel' dannes de fire finalepar, og paradisoerne er et skridt tættere på titlen som vindere af spillet og pengepræmien på 500.000 kroner. 

LÆS OGSÅ: Efter 'Grænseløst forelsket': Sådan går det Angela og Jason i dag

Men finaleparrene ville faktisk se helt anderledes ud, hvis Jonas Bengtson havde stillet sig bag Niels Laigaard frem for Vivi Bach. 

Det fortæller Niels til Realityportalen. 

LÆS OGSÅ: Rikke råber op: Sætter paradisoerne på plads

- Jeg havde 100 procent valgt Jonas. Emilio lå og dovnede den lidt for meget af, efter han var kommet i finalen. Det virkede som om, at spillede stoppede for ham, da han kom i finalen, siger Niels. 

Jonas stod sammen med Lucas bag Vivi, og her faldt Vivis valg altså til Lucas' fordel. 

- Jeg kunne bedre se mig selv stå i en finale med Jonas, fordi Jonas ville kæmpe lidt mere for sin sag. Emilio gav udtryk for, at han var der, fordi han ville stå i en finale med Lucas, fordi de er bros. Så hvis jeg havde fået muligheden, så var han 100 procent blevet skiftet ud med Jonas, lyder det. 

Havde du regnet med, at Jonas ville stille sig bag dig?

- Jeg havde håbet på det. En ting er, at jeg sagde under angrebsceremonien, at jeg ville vælge Vivi frem for Jonas, men den mulighed var der ikke mere. Så han kunne trygt havde valgt mig, da det var, at jeg fik en stol, slår han fast. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Line taler ud: Derfor valgte hun Jonas

Du kan se, hvem der vinder 'Paradise Hotel' på fredag, hvor finaleafsnittet vises klokken 20.00 på TV 3.