Sarah Dohn ikke i tvivl: Lines valg var personligt

Bølgerne går i den grad højt på 'Paradise Hotel' - og det er der en god grund til.

Efter endnu et uforudset twist måtte Sarah Dohn i onsdagens 'Paradise Hotel'-afsnit vinke farvel til den plads i finaleopløbet, hun kort tid forinden havde kæmpet sig til. 

Her stod valget mellem hende og Line Drewes - og det er da også netop hende, der med et snuptag får lov at sparke Sarah ud af spillet igen, da hun vurderer, Jonas Bengtson er mere værdig. 

LÆS OGSÅ: WHAT: Stor ændring i 'Paradise Hotel'-finalen

Det resulterer i et skænderi for rullende kameraer. Sarah er nemlig overbevist om, at Lines valg er personligt. 

- Det tænker jeg faktisk stadig den dag i dag, fortæller den garvede paradiso til Realityportalen. 

Da de, sammen med resten af juryen, skulle diskutere sig frem til, hvem de fandt mest værdig til at vende tilbage til spillet, mente Line nemlig, at hun var lige så værdig som Sarah, forklarer sidstnævnte. 

- Men da hun skal tage beslutningen mellem mig og Jonas, er hendes argument, at jeg er røget ud, så hun synes, Jonas er mere værdig, fordi han ikke er røget ud, lyder det fra Sarah, der fortsætter: 

- Og der tænker jeg bare: Så er hun jo også uværdig. Hvorfor skulle hun stå der, frem for mig, hvis hun ikke synes, jeg er værdig? Hun modsiger lidt sig selv, og jeg tænker, det er fordi, jeg ligesom tog hendes plads, og hun så tog det personligt.

LÆS OGSÅ: Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

Sarah slår dog fast, at forholdet til Line i dag er ganske fint - omend, de ikke har fået snakket episoden på hotellet helt igennem. 

- Jeg tror aldrig, jeg ville kunne få hende til at indrømme, at det var personligt, for hun synes nok, hendes argumenter har været i orden på daværende tidspunkt - og det er jo også helt fair, men så synes jeg bare, hun modsiger sig selv helt vildt.