Feriemareridt er slut: Simon Stenspil udskrevet fra hospitalet

Efter ferien tog en uventet drejning, er den lille familie endelig på vej hjem til Danmark.

For en måned siden rejste gravide Anna Stokholm og Simon Stenspil med sønnen, Ziggy Bob, ud på en rejse, de forestillede sig skulle byde på sol, strand og afslapning under thailandske solstrejf.

LÆS OGSÅ: Lægen bekymret: Gustav Salinas i slem forskrækkelse

Men ferien tog en uventet drejning, da Simon blev indlagt med denguefeber på et hospital på den thailandske ø Koh Phangan, hvor han kæmpede med smerter i alle knogler og led, høj feber og en parasit i maven, mens Anna måtte tage sig af resten af familien.

Det blev til en indlæggelse, der varede i godt en uge, og nu er mareridtsferien endelig overstået for den lille familie. Det skriver parret i et fælles opslag på Instagram.

- En lykkelig afslutning på en måneds ferie, som desværre ikke helt blev, som vi drømte om. Simon er efter otte dages indlæggelse her i Thailand blevet udskrevet og erklæret “fit to fly”, som de kalder det her. Så i morgen kan vi sammen få lov at flyve hjem til Danmark som planlagt, skriver de til et billede af parret med toårige Ziggy Bob.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanies svære beslutning: Hårdt at sige farvel

Men selvom indlæggelsen og ferien endelig har nået enden, så betyder det ikke, at Simon er på toppen, når familien rammer dansk grund. Denguefeber, som er en myggeoverført virusinfektion, der kan medføre influenza-lignende symptomer og udslæt, er nemlig ikke noget, der slipper kroppen så hurtigt.

- Denguefeber er ikke noget at spøge med, har vi lært, og der kommer til at gå et par uger, før Simon for alvor er ovenpå igen. Men vi er lykkelige for at have familien samlet nu og meget taknemmelige for en god rejseforsikring og et professionelt hospitalsvæsen her i Thailand, skriver parret og afslutter med at sende en tak for alle de hilsner, de har modtaget undervejs.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Martin afslører: Det er slut

I kommentarsporet er det væltet ind med kærlige tanker fra blandt andre Rosa Kildahl, Jaffer Janjooa og Michael Olesen.

Du kan selv se opslaget herunder: