Mareridtet fortsætter: Smerteramt Simon Stenspil giver status fra hospitalssengen

Ferien til Thailand står på smerter i alle knogler og led, høj feber og en parasit i maven for skuespilleren.

Den seneste måneds tid har Anna Stokholm og Simon Stenspil været på ferie i Thailand, men hvad der startede som en drømmeferie blev hurtigt vendt til et sandt mareridt for familien.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Tina Maria tager næste skridt

Det fortalte gravide Anna for et par dage siden, hvor hun delte, at både parret og deres søn, Ziggy Bob, havde været ramt af influenza, men lige som de troede, at det værste var overstået, så viste det sig, at mareridtet først lige var begyndt.

Simon blev nemlig ramt af denguefeber og indlagt på et hospital på den thailandsk ø Koh Phangan.

Nu giver den 40-årige skuespiller selv en status på mareridtsindlæggelsen i et opslag på sin Instagram.

- Indlagt på dag seks, fordi en venlig lille nedturs-myg valgte at sætte sin snabel i mig og har givet mig en omgang, jeg sent vil glemme, skriver han fra hospitalssengen og fortsætter:

- Denguefeber bliver også kaldt bonecrusher, og nu forstår jeg hvorfor. De sidste seks dage har budt på smerter i alle knogler og led, kombineret med ekstrem hovedpine, hoste og 40 i feber konstant.

LÆS OGSÅ: Efter sønnens cykelstyrt: ‘Årgang 20’-mor i chok over lægens svar

Og som om det ikke skulle være nok, så har endnu en uvelkommen gæst fået fat i Simons syge krop.

- For lige at toppe den, fik jeg også konstateret en parasit i maven igår - så kan du jo selv tænke dig til resten. Ferie, det er bare fedt.

LÆS OGSÅ: Amin Jensen afslører ny kæreste

Selvom billedet i opslaget viser en opgivende Simon med et drop i hånden, så er han alligevel ved godt mod.

- Det burde snart gå den rigtige vej. En myg skal edder rytma ikke få mig ned med nakken, skriver Simon, der er i gode hænder på hospitalet, og han afslutter med en tak til kæresten Anna for at passe både på ham, deres søn Ziggy Bob og parrets kommende barn, som Anna bærer i maven.

LÆS OGSÅ: Geggo i stor brøler: Det ultimativt dummeste

I kommentarsporet er det væltet ind med ønsker om en god bedring fra blandt andre Lisbeth Østergaard, Michael Olesen, Camilla Dalsgaard, Elisa Lykke, Sara Maria Franch-Mærkedahl, Rasmus Brohave og Asta Björk.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg frygter det værste: Det bliver hårdt

Du kan selv læse opslaget herunder: