Efter sønnens cykelstyrt: ‘Årgang 20’-mor i chok over lægens svar

I går tirsdag faldt familiens midterbarn, Theodor, på cykel, men svaret hos lægen var et andet, end familien havde drømt om.

HER&NU var med på nærmeste hold, da sønnen Theodor fra 'Årgang 20'-familien Vernsted-Fabricius i går faldt på cykel foran familiens hus i Ålsgårde. 

LÆS OGSÅ: Amin Jensen afslører ny kæreste

Midt i interview og foto i forbindelse med 'Årgang 20'-premieren på tirsdag den 30. januar, mistede sønnen kontrollen over cyklen og tog et ordentligt styrt. 

Familien frygtede for et brækket ben og tog på skadestuen, men her fik de et meget uventet resultat fra lægen. 

- Benet var ikke brækket, men de fandt en cyste i knæet, fortæller mor Lisbeth i dag til HER&NU. 

Cysten blev fundet tilfældigt på et røntgenbillede, da benet skulle tjekket for brud.

- Så det skulle tages op på konference på Rigshospitalet, om den var ond- eller godartet. Det har været verdens længste dag, fortæller Lisbeth videre. 

Heldigvis landede svaret sent på eftermiddagen om, at cysten er godartet, men man vil fortsat holde øje med, at cysten ikke udvikler sig. 

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg frygter det værste: Det bliver hårdt

Samme oplevelse år tilbage

For år tilbage oplevede familien noget nær det samme med deres ældste datter Filippa. 

- For to år siden gennemgik vi det med Filippa, der brækkede benet, og så kunne de se på røntgen, hun havde en cyste, der havde resulteret i, at benet brækkede. Dengang var de meget usikre på, om den var ondartet eller godartet. Så der skulle tages biopsi, og hun skulle igennem en masse operationer, forklarer Lisbeth.

LÆS OGSÅ: Nyt par: Josephine Højbjerg og Melvin Kakooza

Oplevelsen for to år siden har sat sig i Lisbeth.

- Dengang gennemgik jeg den værste tid, da jeg var så bange. Så det var total flash back, slutter hun.

Hovedpersonen fra 'Årgang 20' Ayasofia skulle vise fotografen fra HER&NU, at hun var ved at lære at cykle. Samtidig ville Theodor vise sin nye cykel, og uheldigvis gik det galt og resulterede i et cykelstyrt.
Hovedpersonen fra 'Årgang 20' Ayasofia skulle vise fotografen fra HER&NU, at hun var ved at lære at cykle. Samtidig ville Theodor vise sin nye cykel, og uheldigvis gik det galt og resulterede i et cykelstyrt.