Paradiso har fået en kæreste

'Paradise'-vinderen er smaskforelsket.

På det seneste er en ny fyr dukket op på Zilas Gregersens Instagram, og det har fået flere af hans knap 25.000 følgere til at undre sig over, om der mon er amoriner i luften mellem de to.

LÆS OGSÅ: Line Maria og David i boligknibe: Det er stressende

Det viser sig, at amors pil faktisk har ramt parret ganske dybt, for de har endda fået titel på.

- Ja, jeg har fået mig en kæreste. Og han er rigtig søøøød, skriver Zilas på sin Instagram story som svar på sine nysgerrige følgeres mange spørgsmål.

Kæresten hedder Luis, og det er da også tydeligt at se, at Zilas er smaskforelsket i den nye fyr, der det seneste døgn har fyldt en del på hans story. Her laver Luis blandt andet mad til Zilas, og i går aftes var Luis med for at støtte, da han DJ'ede som drag på en natklub.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Zilas om, hvordan de mødte hinanden og hvor længe de har været sammen, men realitykendissen er endnu ikke vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson er gravid

Parret må dog være blevet forelskede inden for de seneste par måneder, for aa Realityportalen spurgte Zilas til 'Reality Awards'-julefrokosten i slutningen af november, hvordan det gik med kærligheden, var der ikke meget at komme efter.

- Ikke så godt. Jeg arbejder virkelig på sagen, men det er lidt svært, og jeg ved ikke hvorfor, lød det fra ham.

LÆS OGSÅ: Panda afslører: Derfor blev de gift til Reality Awards

Zilas havde sin reality-debut tilbage i 2022, hvor han medvirkede i det nye 'Paradise'-format. Her vandt han med veninden Louise Hjort, og de to splittede pengepræmien.

Senest har han medvirket i 'Good luck guys', hvor han sammen med TikTokker Kristin Ósk Gretarsdóttir kæmpede mod blandt andre Jeppe Risager, Sy Lee, Elvira Pitzner, Pernille Nygaard og Line Maria Busk.

LÆS OGSÅ: Christel med stikpille til Line Maria: Kig indad

Du kan se kæresten Luis herunder: