Line Maria og David i boligknibe: Det er stressende

Parret har intet sted at bo for tiden, og de møder en del modstand i jagten på et hjem.

Realityparret Line Maria Busk og David Jarsbo befinder sig lige nu i en ganske udfordrende tid. Pludselig stod de nemlig i en situation, hvor de ikke længere havde noget sted at kalde "hjem", og de bor derfor hos nogle venner i Tune.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone afslører kønnet

Da Realityportalen mødte dem til 'Reality Awards'-fastelavnsfest fredag aften og stillede dem spørgsmålet om, hvordan det står til med boligsituationen, var det da også opgivende suk, der lød fra dem begge.

- Den ser dårlig ud. Rigtig grum, slog David fast.

Til trods for de hårde odds bevarer parret dog stadig håbet.

- Vi skal ud at kigge på en lejlighed i morgen, og vi er meget interesserede i den, så vi håber rigtig meget, at det kunne være noget, og at vi kan få fat i den, lød det fra Line Maria.

- Vi har været ude at kigge på fire, men vi har skrevet til rigtig mange, og det er mega svært, for der er også rigtig mange andre, der også skal have en lejlighed. Specielt omkring februar hvor der er studiestart. Det er lidt et ærgerligt tidspunkt.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-Isabel indlagt under graviditet: Intet liv

Den uforudsete boligknibe var dog ikke noget, hverken parret eller udlejeren kunne være kommet uden om.

- Ham der havde lejligheden - ham og hans kone gik fra hinanden, så han blev nødt til at flytte ind lige pludselig, og så er det klart, at vi blev nødt til at rykke ud. Vi var ellers glade for at bo der og håbede ikke, vi skulle opsige den. Men det var sådan, det var, og nu må vi finde nogle nye veje, fortalte David og tilføjede:

- Det er stressende, det her.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-deltagere i vild udfordring

Vil tilbage til Jylland

Parret søger dog kun bolig for en kort stund. De har begge rødder i det jyske, og derfor bliver den næste lejlighed kun midlertidig.

- Vi har planer om at flytte til Jylland om et års tid, når det lige passer ind. Vores familier bor der. Jeg lovede også min mor, at jeg ville komme tilbage igen efter et par år, og nu er der gået fem snart. Når vi engang på et tidspunkt ude i fremtiden skal have børn, så er det også bare rarest at have ens forældre og svigerforældre tæt på, forklarede Line Maria.

De er dog ikke helt klar endnu til at rykke vestpå og væk fra livet i hovedstaden.

- Vi vil gerne lige have et år mere i København, fortalte David.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca fik en psykose: Tog stoffer