Philip og Simone afslører kønnet

Nu fortæller realityparret, hvilket køn deres andet barn bliver.

Tilbage i december kunne Philip May og Simone Hvenegaard afsløre, at de venter deres andet barn sammen. Nu kan parret så afsløre, at det er en lillesøster, som deres treårige søn Vilmar får.

LÆS OGSÅ: Christel med stikpille til Line Maria: Kig indad

Det gør de i en sød video på Instagram, hvor den lille familie er til kønsscanning.

- Vi bliver beriget med en lille pige. Vi føler os så umenneskeligt heldige over at vi får lov at have fornøjelsen af begge køn, skriver de i opslaget.

I videoen kan man se en tydelig rørt Philip, der får overrakt den glædelige nyhed, og også storebror Vilmar bliver glad og giver sin mor et stort kram.

- Jubi! Det var lige, hvad vi havde ønsket os, lyder det fra Simone i videoen.

LÆS OGSÅ: Her er hun! Grev Felix forelsket i 23-årig skuespiller

Simone er nu 14 uger henne, og selvom familien jubler over det kommende familiemedlem, så er det ikke kun liv og glade dage i det lille hjem.

Philip kunne nemlig fortælle for en måned siden, at Simone ikke har det særlig godt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-deltagere i vild udfordring

- Det er meget værre end sidste gang. Sidste gang var der slet ikke nogle kvaler, den her gang har hun sgu kvalme, fortalte Philip, der havde det svært med at se Simone have det så skidt.

- Jeg prøver bare at være der for hende, prøver at snakke med hende om det, og jeg kan jo slet ikke sætte mig ind i det, og det vil jeg så gerne kunne, men man er så magtesløs i alt det her. Jeg vil jo bare gerne have, alle har det godt.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca fik en psykose: Tog stoffer

I videoen er det væltet ind med lykønskninger fra realitykollegaer, blandt andre David Jarsbo, Türker Alici, Oliver Erngart, Stephanie Siguenza og Mie Fitness.

Du kan selv se videoen herunder: