'Paradise Hotel'-deltagere i vild udfordring

Sarah Dohn og Jasmin Sparvath har givet sig selv en udfordring, de ikke kan løbe fra.

I denne uge flytter Sarah Dohn og Jasmin Sparvath fra det nordjyske og ind i en lejlighed i København sammen med den tidligere paradiso Frederikke Marciniak. Men det er ikke de eneste store planer, de to veninder har i ærmet.

LÆS OGSÅ: Er Amalie blevet alene med pigerne? Nu svarer hun

- Vi skal til Berlin og løbe vores første halvmaraton her til april, fortalte Sarah til finalefesten på 'Paradise Hotel'.

- Ja, og jeg har endelig fået skaffet en billet, jeg havde ikke nået det, tilføjede Jasmin.

Det var egentlig Sarah, der fik lokket Jasmin med, og hun blev lokket af en helt anden.

- Jeg har aldrig løbet før, så jeg glæder mig til at se, hvordan jeg klarer det, hvordan det går. Jeg var nede og besøge min søster i Berlin, så fik hun mig med på en løbetur, så synes jeg egentlig, det var meget fedt, så begyndte jeg at løbe lidt. Og så begyndte Jasmin og Anne også at løbe med, og så snakkede vi lidt om det her halvmaraton, og så ville Jasmin også gerne løbe, forklarede Sarah.

LÆS OGSÅ: Så seriøst er forholdet mellem Louise og Rosa: Jeg elsker hende

De skal være i Berlin fra torsdag til mandag, og så finder selve løbet sted om søndagen, men Jasmin og Sarah skal ikke alene afsted. De har et helt heppekor med i form af Sarahs søster og hendes kæreste samt deres venner, så de er et helt hold, der skal afsted. 

LÆS OGSÅ: Sådan har du aldrig set 'Tinka' før

Men selvom de glæder sig og er spændte, er der lige nu en lille ting, der står i vejen for træningen.

- Jeg har godt nok en lille skade i knæet lige nu, så jeg kan ikke løbe så godt. Men det tænker jeg bare lige skal trænes op, lyder det optimistisk fra Sarah.

Se hele interviewet med dem øverst i artiklen.