Så seriøst er forholdet: Jeg elsker hende

Kærligheden blomstrer mellem Louise og Rosa.

Realitystjernerne strømmede til finalefesten på 'Paradise Hotel' fredag, og blandt gæsterne var naturligvis Rosa Hatting, som deltager i sæsonen, men også Louise Hjort, der vandt første sæson af 'Paradise', var med til fest sammen med kæresten Sejr.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæmpe konflikt på ceremonipladsen

Således var den meget omtalte trekløver samlet. De kom på alles læber, da Rosa og Louise sprang ud som en ting for nogle uger siden. Relationen var dog svær for dem at forklare, idet de ikke bare kaldte det et venskab, men samtidig afviste Louise og Sejr, at de har et åbent forhold.

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor får Vivi og Sarah ikke pengene

Louise og Rosa dukkede dog op til premieren på 'Mean Girls' sammen, hvor de kyssede foran den fremmødte presse. Og til finalefesten indrømmede Rosa da også, at hendes følelser stikker dybt.

- Det har været meget specielt, for det er rigtig svært at sætte ord på, men jeg synes, det er rigtig fedt, at folk er nysgerrige og åbne for, hvad jeg går rundt og laver. Det har været mest positivt, der var nogle negative, hvor de har været bange for, at ting bliver ødeagt og sådan, fortalte Rosa og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Vivi afslører: Påvirket af produktionen

- Men det er der ikke, vi er meget åbne overfor hinanden, det går rigtig godt med Louise. Jeg fortryder intet med Louise, jeg elsker hende - rigtig meget.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Brød sammen under 'Paradise Hotel'-finalefest

Til festen havde Louise da også beundret Rosas kjole, og det faldt i god jord hos Rosa, som ikke kunne holde smilet tilbage - se hele interviewet med Rosa øverst i artiklen.