Pressemøde med Danmarks håndboldlandshold (herrer) Mikkel Hansen
Pressemøde med Danmarks håndboldlandshold (herrer) Mikkel Hansen

Her er Mikkel Hansens private kærlighed

Mikkel værner om sit privatliv, men han kan alligevel ikke helt skjule, hvad der for hjertet til at banke.

Det er svært at sige dansk herrehåndbold uden også at sige Mikkel Hansen. Den skarpe skytte med det store overblik og de lange lokker har været fast mand på holdet, siden han debuterede som 19-årig i 2007. Det var samme år, han blev Danmarksmester med sit daværende klubhold GOG.

LÆS OGSÅ: Er Amalie blevet alene med pigerne? Nu svarer hun

Han kom med som reserve til OL i 2008, men han printede sit navn fast i danskernes bevidsthed med en afgørende scoring på frikast efter tid i puljekampen mod Rusland.

LÆS OGSÅ: Her er Magnus Saugstrups private kærlighed

I 2011 var han med til at bringe det danske landshold til sølv ved VM, hvor han blev turneringens topscorer med 68 mål. Han blev i 2011 kåret som verdens vedste håndboldspiller - en prestigefyldt titel, han har modtaget i alt tre gange, og han er fire gange blevet kåret som turneringens bedste ved VM.

I ti år fra 2012 spillede Mikkel Hansen i den franske klub Paris Saint-Germain, inden han i 2012 vendte tilbage til dansk håndbold og skrev kontrakt med Aalborg. Han valgte dog at bosætte sig i København og pendle til det nordjyske.

LÆS OGSÅ: Derfor er Mikkel Hansen langhåret

Man må sige, at Mikkel Hansen fik håndbolden ind med modermælken, idet hans far er den tidligere landsholdsspiller Flemming Hansen.

LÆS OGSÅ: Emil Jakobsen om kæresten: Sindssygt stolt

Jeg behøver ikke at dele alt

Mikkel Hansen er en spiller, der værner meget om sit privatliv, og han har så sent som i denne uge i et interview med TV 2 italesat sit behov for ikke at dele alt med alle.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Niklas Landin var alvorligt syg

- Siden jeg var meget ung, har der været en rimelig stor interesse for, hvem jeg er. Jeg har altid prøvet lidt at adskille tingene. Jeg behøver ikke dele alt, hvad jeg har oppe i hovedet med hele verden. Der er vi måske lidt forskellige her på holdet. Jeg har ikke behov for at fortælle hele verden, hvad der foregår, og hvad jeg tænker, hver evigt eneste gang, lød det fra Mikkel Hansen til TV 2.

Han understreger dog, at han er med på præmissen og ved, at opmærksomheden er en del af livet som professionel sportsmand. De seneste år har interessen dog været ekstra stor, idet Mikkel Hansen først blev ramt af en blodprop i lungerne i 2022 og i 2023 blev sygemeldt med stress

Nu er han dog tilbage i topform.  Han kan da heller ikke helt skjule de mennesker, der fylder mest i hans liv.

LÆS OGSÅ: Se Nikolaj Jacobsens kærlighed gennem 25 år

Sådan mødte Mikkel Hansen sin kone

Siden 2017 har han dannet par med Stephanie Gundelach, som han mødte en tidlig morgen, klokken fire, på Roskilde Festival, hvor hun, efter en tur i Mucho Macho-baren, iført mexicanerhat og overskæg tegnet med tus, introducerede sig selv som Julio! Det har parret tidligere fortalt til Eurowoman.

LÆS OGSÅ: Håndboldens grand old man: Her er Hans Lindbergs store kærlighed

De to startede med et langdistanceforhold, og ingen af dem var rigtig klar til et forhold. Men kærligheden holdt, og i 2019 kunne de byde deres første søn, Eddie Max, til verden. To år senere blev endnu en søn tilføjet til familien, da Vince kom til verden.

LÆS OGSÅ: Emil Nielsen var tæt på at miste karrieren som 20-årig

I 2020 blev Mikkel og Stephanie gift på Frederiksberg Rådhus midt under corona-pandemien og et forsamlingsloft på 10 mennesker, så der var tale om en meget intim fejring af kærligheden.

Se Mikkel Hansens helt store kærligheder herunder: