Mikkel Hansen.
Mikkel Hansen.

BEKRÆFTET: Derfor stopper Mikkel Hansen karrieren

Nu sætter han ord på hvorfor.

I dag afholdte Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold pressemøde om håndboldstjernens fremtid i klubben.

LÆS OGSÅ: Tony Dakota og Saiyan afslører stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen...

Her fortalte en tydelig berørt Mikkel Hansen, at selvom han stadig er dedikeret til sporten, så er der andet, han vil dedikere sin fremtid til.

- Jeg er kommet til et sted, hvor jeg kan mærke, at der er andre ting, der trækker en smule. Derfor føler jeg, at det til sommer er det rigtige tidspunkt at lægge skoene på hylden, mens jeg stadig er dedikeret til det, jeg laver, fortalte han til pressemødet og fortsatte:

- Jeg har altid lovet mig selv, at den dag, jeg ikke var det, ville jeg i hvert fald stoppe, og for at undgå den situation hvor jeg ender derude og render på banen af tvang, så har jeg truffet denne beslutning.

Beslutningen om at indstille karrieren er dog ikke nem for stjernen, der siger farvel til et stort fællesskab.

- Jeg vil være evig taknemmelig for de oplevelser, jeg har fået gennem håndbolden. Sammenholdet og det at være en del af et hold er fantastisk har været helt fantastisk, og jeg har fået mange venskaber for livet, lød det fra Mikkel Hansen, der er stolt over det, han har opnået, og derfor takker dem, der har været ved han side:

- Jeg vil selvfølgelig også gerne bruge tiden her til at takke nogle mennesker. Naturligvis min familie – min kone og mine børn. De har givet afkald på en masse ting og har givet mig mulighed for at blive så dygtig en håndboldspiller som muligt. Min familie – forældre og søskende.

LÆS OGSÅ: Brød sammen under optagelserne: Tæt på at forlade programmet

Til spørgsmålet om, hvor lang tid beslutningen har været undervejs, kunne han fortælle, at den ikke er kommet ud af det blå.

- Beslutningen blev truffet for noget tid siden, og følelsen efter har været rigtig god, lød det fra Mikkel Hansen, der dog slog også fast, at han gerne vil repræsentere Danmark til OL til sommer.

LÆS OGSÅ: Så du 'Forsvundne arvinger'? Sådan går det Lone, der arvede 2,4 millioner