Stort chok: Ramt af blodprop

Mikkel Hansen er blevet ramt af en blodprop i lungerne

Klubben Paris Saint Germain har meldt ud, at Mikkel Hansen er blevet ramt af en blodprop i lungerne. Blodproppen kom i forbindelse med en operation i mandags, efter at den 34-årige håndboldstjerne har haft problemer med knæet. Den franske klub tilføjer, at danskeren er uden for livsfare, men at det betyder slutningen på Mikkel Hansens sæson.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mette Helena fortæller om sit nye store projekt...

Det betyder altså også, at det er slutningen på hans 10-årige lange karriere i den franske storklub. Den danske stjerne, som er far til Vince på knap et år og Eddie Max på tre, skal efter sommeren tage sine evner tilbage til hjemlandet, hvor han skal spille for de regerende danmarksmestre, Aalborg Håndbold.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Udover det bratte stop til sæsonen er det uvist, hvilke konsekvenser blodproppen vil have på hans fremtidige karriere som håndboldspiller. Ifølge PSG, skal han tage blodfortyndende medicin de næste 4 til 6 måneder.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’

Danskeren, som danner par med stylisten Stephanie Gundelach, har haft en prestigefyldt karriere, hvor han blandt andet er blevet kåret til verdens bedste mandlige håndboldspiller 3 gange.