Philip May: Simone har det ikke godt

Der var skår i glæden, da Philip skulle give den gas til Reality Awards.

For nylig kunne Philip May og Simone Hvenegaard afsløre, at tre bliver til fire i 2024. De venter deres andet barn, men der er stor forskel på denne graviditet og den sidste, fastslog Philip May, da han dukkede alene op til Reality Awards lørdag.

LÆS OGSÅ: Royal forvirring: Frederik er kronprins flere år frem

- Hun har det ikke så godt derhjemme med graviditet og kvalme, og hun kunne desværre ikke komme, så ærgerligt. Jeg havde glædet mig til, vi skulle have en god tur os to. Men jeg kan også godt forstå hende, det er en hård en den her gang, fortalte Philip og fortsatte:

- Det er meget værre end sidste gang. Sidste gang var der slet ikke nogle kvaler, den her gang har hun sgu kvalme. Hun er ti uger henne, så det er lige det her trimester, hvor det skulle være hårdest, trøster vi os selv med. Men jeg har ondt af hende, og så har man også lidt dårlig samvittighed, når man står her og skal feste og drikke bajere, og hun bare sidder der hjemme med den lille.

LÆS OGSÅ: Efter kræftforløb: Nu skal 'Landmand'-Winnie opereres

Philip måtte altså undvære kæresten til årets reality fest, og selvom Simone havde sagt, at han bare skulle hygge sig og give den gas, var det svært at lægge tankerne omkring hjemmefronten fra sig.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav viser ny kæreste frem

- Jeg prøver bare at være der for hende, prøver at snakke med hende om det, og jeg kan jo slet ikke sætte mig ind i det, og det vil jeg så gerne kunne, men man er så magtesløs i alt det her. Jeg vil jo bare gerne have, alle har det godt, lød det med et smil fra Philip.

LÆS OGSÅ: Ombejlede Sussi: Kysser med 'Gift ved første blik'-fyr

Se hele interviewet med Philip øverst i artiklen.