WOW: Sådan foregår optagelserne til 'Den store bagedyst'

Der lægges mange timer i optagelserne, når 'Den store bagedyst' skal i kassen.

13 timer. Så lange er dagene, når der optages til 'Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Morten afslører: Dater gammel flamme

I 'Bogen om Den store bagedyst' afsløres produktionsplanen for den første episode af sæson 10 tilbage i 2021.

Hver episode tager to dage at filme. Deltagerne møder ind klokken 6.45 på Clausholm Slot og Park, hvor de sendes i sminken og gøres klar, inden de første interviews går i gang klokken 8. Klokken 9 går optagelserne i gang med velkomst i teltet, og klokken 9.45 sættes deltagerne i gang med den første udfordring.

Omkring klokken 12 afsluttes første udfordring, og der er frokost og rengøring i teltet. En time senere, klokken 13.45, bedømmes de første kager, inden den hemmelige udfordring går i gang klokken 14.30. Den tager halvanden time, og imens deltagerne bager, optages dommernes forventninger til deltagerne i dommerteltet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører nyt om 'Forsidefruers' fremtid

Omkring klokken 17 er teltet atter rengjort, og bedømmelsen af deltagernes kager sættes i gang. Herefter er der aftensmad og afgang til Aarhus, hvor dagen slutter klokken 20.

På dag to møder Deltagerne igen klokken 6.45, hvor de starter i sminken. Klokken 9 optages velkomsten, og lidt i 10 sættes mesterværk udfordringen i gang. Den tager tre en halv time, og der stilles atter op til optagelser kl 14.30, efter deltagerne har fået frokost, og teltet er blevet rengjort.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-dommer indrømmer: Man kan få lyst til at frede en deltager

Bedømmelser og kåring af mesterbager foregår i løbet af eftermiddagen, inden der er mad klokken 17.15 og afgang til Århus klokken 19.30. Dagen afsluttes klokken 20.15, og så starter produktionen ellers forfra med episode to.

LÆS OGSÅ: Bruger 466.000 på Wolt: Nu forklarer Geggo det enorme beløb