Christopher Læssø med sin kæreste Laura Becker
Christopher Læssø med sin kæreste Laura Becker

Christopher Læssø afslører: Har taget stort skridt med kæresten

Nu deler de to turtelduer adresse.

Tilbage i foråret kunne 38-årige skuespiller Christopher Læssø afsløre, at han havde fundet sin store kærlighed i Laura Becker, og allerede da kunne de afsløre, at de havde planer om at flytte sammen i sommer.

LÆS OGSÅ: Saszeline alene igen: Brylluppet er aflyst

Sommer blev dog til efterår, og for en måned siden slog parret endelig pjalterne sammen. Det afslørede de, da HER&NU mødte dem på den røde løber til premieren på filmen 'Napoleon' i går.

- Vi har fundet noget nyt sammen. Så det er en tur på Christianshavn, fortalte tv-værten og tilføjede, at parret havde taget endnu et skridt sammen samme dag..

- Det har været dejligt. Vi bestod Ikea-testen for nogle timer siden. Vi nyder hinandens selskab, og det er super hyggeligt. Du er god til pynte op, og jeg er god til at bære op.

Parret har kendt hinanden i 12 år, men en god aften i byen ændrede gjorde de venskabelige følelser til romantiske.

- Vi har kendt hinanden i mange år, men vi har været sammen i halvandet år, måske to, fortalte Christopher, og Laura, der er projektleder i en e-sports virksomhed, supplerede:

LÆS OGSÅ: Prins Christian er nomineret til stor pris

- Vi har ikke rigtig så meget styr på de der datoer. Så længe det føles godt. Jeg tror ikke, der var nogen der spurgte. Jeg tror bare, det skete.

Parret kunne også fortælle, at de skal holde jul sammen hos Lauras familie.