23-årig 'X Factor'-deltager ramt af hjertestop

Det gik pludselig stærkt, men hvis ikke kæresten havde handlet hurtigt, var Tobias ikke blevet reddet.

Livet har taget en drejning for den kun 23-årige sanger, som deltog i 'X Factor' sidste år. Tobias Floor Dahlfelt fortæller på Instagram i et længere opslag, at han i sidste uge blev ramt af hjertestop. I opslaget indleder han med at fortælle, hvor taknemmelig han er for livet.

LÆS OGSÅ: WOW: Sofie Linde vender tilbage

Onsdag den 8. november fik jeg pludseligt hjertestop hjemme hos min kæreste. Heldigvis har både hun og hendes far frisk hjerte-lunge rednings kursus. De har reddet mit liv! Ambulancen ankom 8 minutter efter opringningen til 112. Jeg blev stødt og fik puls, herefter kørte vi meget hurtigt til akutmodtagelsen på Rigshospitalet, skriver han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Cecilie Beck ramt af Borrelia: Bidt af flåt

- De sidste par dage har været svære, og min korttidshukommelse er bestemt ikke i top. Personale, familie og venner har været fantastiske, og jeg ved, der har været besøg, jeg ikke kan huske. Jeg har det efter omstændighederne godt, men er samtidig meget chokeret. Jeg skal huske, at min krop har oplevet et traume, og det kommer til at kræve ro det næste stykke tid.

Tobias nåede til six chair challenge i 'X Factor', men siden har han ikke opgivet drømmen om en musikalsk karriere, og i sommer kunne man blandt andet opleve ham på scenen til Tinderbox for et kort visit under Dean Lewis' optræden.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Lasse populær i udlandet

Den voldsomme oplevelse har da også kun gjort drømmene for fremtiden endnu større for Tobias.

- I ved, jeg har store planer for fremtiden, musik der skal synges og livet skal leves. Jeg regner med, at jeg lige som Christian Eriksen snart er tilbage på “banen” igen. Pas på hinanden der ude, og ta’ et førstehjælpskursus, slutter han sit opslag, som kan ses nedenfor.