WHAT: Nu kan du opvarme for Saint Clara

Nu har du muligheden for at synge foran et stort publikum.

Hvis du har en sangerinde gemt i maven, så er der gode nyheder til dig.

LÆS OGSÅ: Christina Odorico afslører: Kåre Quist brød min tillid

Den 23-årige sangerinde Clara Finderup Toft Simonsen, der går under kunsternavnet Saint Clara, leder nemlig med lys og lygte efter en kvinde, der skal varme op til hendes koncert på spillestedet TRAIN den 16. december i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Mette Fugl ramt af kræft

Det fortæller 'Oh My God'-sangerinden i en video på sin Instagram.

Sangerinden har teamet op med musikfællesskabet 'SheCanPlay', hvor hun allerede har fundet én kvindelig opvarmer ved navn Tamara, men sangerindens søgen stopper ikke her.

LÆS OGSÅ: Marie tog til ‘Robinson’ med knust hjerte: Jeg følte mig forkert

- Jeg har fundet hende, som jeg synes, skal opvarme for mig på TRAIN, men jeg er også blevet grådig, fordi jeg ved, at der er så mange seje, dygtige, kvindelige artister uden om 'SheCanPlay'-regi også, siger hun og tilføjer:

- Af den grund har jeg ikke fundet hende, der skal opvarme for mig på Train den 16/12, og Jeg har brug for jeres hjælp til at finde hende. Tag hende, som, I synes, skal varme op for mig - om det er en lillesøster, veninde eller moster - eller send deres Instagram direkte til mig, lyder det fra sangeren.

LÆS OGSÅ: Majbritt reagerer på bagholdsangreb: Jeg kunne mærke, den var gal

Clara Finderup Toft Simonsen befinder sig på nuværende tidspunkt i Los Angeles, og derfor har hun efter eget udsagn endnu ikke haft tid til at gennemgå alle henvendelserne.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving om 'Paradise'-fortid: Jeg var igennem hakkemaskinen

- Jeg lover, at så snart jeg er landet i Danmark på fredag, så sætter jeg mig ned og går alle profilerne igennem, fortæller hun på sin Instagram-story.

Der går derfor en uge, før hitsangeren udvælger endnu en kvindelig opvarmer.

Du kan se videoen herunder: