Ibi Støving om 'Paradise'-fortid: Jeg var igennem hakkemaskinen

Tv-værten blev udskældt, dengang hun lavede 'Paradise Hotel'.

Det er efterhånden en del år siden, at tv-vært Ibi Støving checkede ud som vært i det populære realityshow 'Paradise Hotel', hvor hun i perioden 2005-2007 var med til at lave de tre første sæsoner.

Sidenhen er realityshowet blevet til hele 19 sæsoner, hvor intriger, sex og fest på luksuriøse hoteller i Mexico stadigvæk fastholder en bred seerskare.

LÆS OGSÅ: Ærlige Fetterlein: Bruger op til 260.000 i supermarkedet

Da HER&NU/Realityportalen møder Ibi Støving på rød løber til Nordisk Film Fondens 'Isbjørnen 2023', husker hun også tydeligt, hvor svær en tid det var for hende, dengang 'Paradise Hotel' blev vist for første gang på tv.

LÆS OGSÅ: Jaffer om værtsrolle i ny sæson af 'Good luck guys': Der er kæmpe forskel

- Jeg husker tiden som noget meget ’udskældt’ i starten. Jeg tror virkelig, at jeg var igennem hakkemaskinen - særligt hos ’De sorte spejdere’ (Tidligere radioprogram på DR's P3 med Anders Breinholt og Anders Lund Madsen som værter, red.), fortæller Ibi og fortsætter:

- Deres kritik var alla ’Hvorfor skal vi nu det?’ og ’Hvorfor skal vi se på folk i bikinier’. Jeg kan huske, det var en periode, hvor jeg tænkte: 'Hold nu kæft, hvor får man meget skæld ud for at være vært’. Det var en periode, hvor jeg synes, det var voldsomt at gå på arbejde, men ja… Det lever jo stadigvæk endnu, så. Hvem griner bedst nu, fortæller Ibi og understreger, at hun også har det fint med både Anders Breinholt og Anders Lund Madsen i dag.

LÆS OGSÅ: Cecilie Beck ramt af Borrelia: Bidt af flåt

Efterfølgende som tv-vært har Ibi ikke brugt meget tid på at reflektere over programmet, men har fortsat sin karriere som vært i andre tv-programmer.

Hendes seneste medvirken er i underholdningsprogrammet 'Alle Mod Alle' på Kanal 5 sammen med medværten Mads Steffensen.

- Jeg synes folk må gøre, hvad de vil. Jeg ser det ikke selv, men jeg synes, det kun er fedt, at det stadig lever, slutter Ibi om realityprogrammet.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Mistede synet under optagelserne til 'Paradise Hotel'

Den nye sæson 19 af 'Paradise Hotel' kan man se på Viaplay lige HER.

Isbjørnen 2023Nordisk Film, Valby
Isbjørnen 2023Nordisk Film, Valby