Ærlige Fetterlein: Bruger op til 260.000 i supermarkedet

Frederik køber stort ind til sin sammenbragte familie.

Der ryger let indkøb for mange tusinde kroner i vognen, når Frederik Fetterlein køber ind i supermarkedet.

I et interview med B.T. indrømmer den tidligere tennisstjerne, at han er uorganiseret når han køber ind og at han har en evig diskussion med sig selv, om han køber mere end andre.

Det bliver 4.-5.000 om ugen - eller mellem 208-260.000 om året.

LÆS OGSÅ: Jada har født

- Jeg køber rigtig dårligt ind og diskuterer altid med mig selv, om alle de andre køber meget mindre ind end mig. Så hvad fanden bruger man? 4-5.000 om ugen? Vi er også mange mennesker og mange børn, så det tror jeg. Mange andre handler jo stort ind til flere dage, men min søn Tobias går jo på kostskole i England, så de sidste par måneder har jeg nok været i London en gang om ugen. Og fordi jeg aldrig helt ved, om jeg er væk i morgen, handler jeg tit ind, og det er nok lidt dyrere. Sidste uge skulle jeg for eksempel pludselig til London, og så havde jeg hele køleskabet fuldt og måtte smide det ud, da jeg kom hjem. Det er lidt irriterende. Så det bliver lidt dyrere for mig at handle, fordi det er rimelig uorganiseret, siger han til avisen.

LÆS OGSÅ: Lars Rasmussen om barsk tid: Ville ikke leve længere

53-årige Frederik Fetterlein, der lige nu kan ses i "'Stjerner i trøjen" på Discovery+, men primært arbejder som privat tennistræner, bor i Nordsjælland sammen med den otte år yngre kæreste Rikke.

Hun har ligesom ham har to børn fra tidligere forhold.

Rikke bryder sig dog ikke om opmærksomheden, fortalte han for nylig til Ekstra Bladet. Parret er da også kun set offentligt sammen få gange.

SE BILLEDERNE: Ruben Søltoft i blodigt ketcher-uheld

- Det er helt normalt liv, jeg lever - groft sagt. Jeg har en kæreste næsten på min egen alder nu, som mine børn er glade for. Vi går i byen en gang om måneden. Vi spiser mad hjemme. Går tur med hunden. Har parmiddage med voksne mennesker. Jeg lever helt klart et helt andet liv. Det har jeg det fint med. Jeg er glad. Vi hygger os, sagde Frederik i juli til Ekstra Bladet.