Komikeren Ruben Søltoft
Komikeren Ruben Søltoft

SE BILLEDERNE: Ruben Søltoft i blodigt uheld

Komikeren havde en kollision med en ketcher, der efterlod ham med blodet piblende ned ad ansigtet.

- Altid drømt om et frækt ar.

Sådan skriver komikeren Ruben Søltoft i dag i et opslag på sin Instagram, og at dømme på billederne må hans drømme siges at være gået i opfyldelse.

LÆS OGSÅ: Gordon Ramsay overrasker: Er blevet far for sjette gang

Artiklen fortsætter under videoen...

På billederne ser man nemlig blodet strømme ned ad hans ansigt, og i podcasten 'Let's do Niarn & Geo' fortæller Ruben historien bag det "frække" ar til rapperen Niarn.

Komikeren Geo var nemlig til stede, da det skete, og hele samtalen udspringer af, hvorfor Geo ikke længere har sit ikoniske halstørklæde.

LÆS OGSÅ: Nu er det slut for Basim

- Geo og jeg spiller tennis sammen. Der sker det, at jeg får en ketcher i hovedet, indleder Ruben i podcasten og svarer derefter på spørgsmålet om, hvis ketcher det var:

- Det er så min egen. Det er jo nyt for mig at spille tennis, og jeg har svært ved at huske at svinge armen helt over til modsatte skulder, så det øver jeg mig meget på. Jeg misser så bolden og rammer hovedet.

Geo hørte en lyd og så Ruben ligge på gulvet, efter han havde slået sig selv omkuld, og han så blodet pible fra det åbne sår i Rubens pande.

- Ej det bløder helt nede i munden på dig, Ruben, lyder det fra Niarn, da han ser billederne, hvortil Ruben svarer:

- Så skulle du se ham den anden ketcher.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Kasper og Helena kæmper mod tiden

Det er her, Geos tørklæde kommer ind i billedet. Han havde doneret sit halstørklæde, så Ruben kunne presse det på sit sår i panden.

Tørklædet var dog ikke det eneste, Geo måtte ofre efter Rubens solouheld.

- Efter du blev kørt på hospitalet, så sagde træneren, Michael Tauson, "Du skal lige gøre banen rent, Geo". Så jeg lå der på alle fire og vaskede Ruben Søltofts blod væk, forklarer Geo, der lød til at være en smule træt af livet på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Her er de første nomineringer til Reality Awards 2024

Dumt

Ruben, der er kendt fra 'Minkavlerne' og 'Sjit Happens', slap heldigvis fra den blodige ketcherkollision med fuld funktionalitet.

- Det er utroligt heldigt, at mine øjne sidder så langt inde i kraniet, for ellers var der røget et øje. Jeg har jo en markise i hovedet, forklarer Ruben og fortsætter:

- Det blev tre eller fire sting. Der var ingen bedøvelse. Jeg synes, det er lidt irriterende, at der ikke er nogen at skyde skylden på, når det er så dum en skade. Sidste gang jeg var på den skadestue, var da jeg tabte et bord ned over mine ben i 'Stormester'.

Til opslaget er det væltet ind med kommentarer fra blandt andre Daniel Hoffe og Martin Johannes Larsen, der lykønsker Ruben med sit flotte nye ar.

Se billederne i opslaget herunder: