Kasper og Helena forelskede: Kæmper mod tiden

'Bachelor'-parret har endelig fundet drømmelejligheden - men for at drømmene kan gå i opfyldelse skal de nå at sælge Kaspers lejlighed inden jul.

Helena Witt og Kasper Skak fortalte tilbage i juni, at de havde planer om at rykke ud af Kaspers lejlighed på Amager og finde noget større engang i det nye år.

LÆS OGSÅ: Nu er det slut for Basim

Men parret, der mødte hinanden i TV 2-programmet 'Bachelor' sidste år, kan tydeligvis ikke vente med at slå pjalterne sammen.

Sidste måned fortalte parret til Realityportalen, at de havde skrevet under på en ejerlejlighed i København, og i dag fortæller de på deres Instagram, at købet næsten er i hus. Næsten.

Drømmene er nemlig betingede af, at de kommer af med Kaspers lejlighed, som de bor i nu, inden jul.

- Vi har sgu gået lidt stille med dørene omkring køb af en ny lejlighed, og det er fordi, at vi bruger alle vågne timer på at krydse fingre og sige til hinanden, at det nok skal gå, indleder de opslaget og fortsætter:

- Kaspers lejlighed skal nemlig nå at sælges inden d. 15/12, fordi vi har SKREVET UNDER PÅ EN NY LEJLIGHED! Som vi er fuldstændig forelskede i. Men betinget af eget salg. Kryds alt hvad I har venner. Vi tror på det.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-stjerne skal være far for anden gang

Til Realityportalen fortæller Helena, at parret er optimistiske med at få boligdrømmene til at gå i opfyldelse.

- Vi har det godt. Men håber også at vi snart kan få afklaring, så vi ikke står i den her venteposition, fortæller Helena og tilføjer, at det ser lyst ud med at få lejligheden solgt:

- Udsigterne er gode. Vi føler, at der har været en fornuftig interesse.

LÆS OGSÅ: Tog på inden tv-optagelser: Elviras numse gav udfordringer

Du kan selv læse opslaget herunder: