Kasper Skak (Foto: Lotta Lemche/TV 2)
Kasper Skak (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

NU ER DET AFGJORT: Her er årets hunk 2022

Det var tæt løb mellem de mandlige realitydeltagere, men nu er vinderen fundet.

Når Årets hunk skal findes, handler det ikke kun om udseende. Det handler lige så meget om attitude, fremtoning og karisma - og hvem der gennem skærmen har gjort det største indtryk på seerne i løbet af 2022.

LÆS OGSÅ: Her er årets babe 2022

Artiklen fortsætter under videoen af Kasper Skak og kæresten Helena Witt...

Der var kamp til stregen om titlen. Kun 22 stemmer skilte Kasper Skak fra 'Bachelor' og Lukas fra 'Robinson' ad, men førstnævnte løb altså med sejren og har dermed fået titlen som Årets hunk 2022.

- Wow. Jeg er super glad for dem, som har valgt at stemme på mig. Jeg kan allerede se på Helena, at hun kigger på mig på en helt ny “hunk-agtig” måde, fortæller Kasper med et smil til Realityportalen og henviser til sin kæreste.

LÆS OGSÅ: Her er årets vært 2022

Vi så Kasper første gang på skærmen i 2010, da han medvirkede i 'Paradise Hotel' sæson 6. Selvom han nåede helt til finalen, løb han dog ikke med sejren og pengepræmien, men han må siges at være blandt de mest ikoniske ansigter for realityprogrammet.

Der skulle dog gå 12 år, før han dukkede op på skærmen igen, da han i foråret medvirkede i anden sæson af 'Bachelor'. Og denne gang må han siges at have vundet. Her forlod han programmet med den ultimative præmie i form af kærlighed. Den heldige kvinde er Helena Witt, og de to danner stadig par i dag. De har også netop vundet titlen som Årets par 2022.

Du kan se, hvem der ellers var nomineret til titlen som Årets hunk, HER.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjerne skal være forælder