Rørende gestus: Derfor har 'Bachelor'-par samlet penge ind til 'Knæk Cancer'

De har alle en meget personlig grund til at samme penge ind.

I aften løber TV 2's 'Knæk Cancer'-show af stablen, og her gæster 'Bachelor'-parrene Kasper Skak og Helena Witt og Philip Geisler Berg og Frederikke Victoria Olsen-Kludt.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Geggo og Cengiz: Stor drøm går i opfyldelse

Og de to reality-par er ikke ankommet til studiet med tomme lommer. De har nemlig brugt de seneste måneder på at samle penge ind i aftenens anledning, og det har taget form som en dyst mellem parrene og singlerne fra 'Bachelor'.

- Vi var begge rigtig glade, da TV 2 spurgte, om vi ville være med. Vi er meget beærede over at få lov til at samle ind og hjælpes ad med de to andre banditter, fortæller Philip, da Realityportalen møder ham og Frederikke på den røde løber inden showet.

LÆS OGSÅ: Jaspers liv med to diagnoser: Travlt multitalent

Parrene har gjort lidt af hvert for at fylde lommerne med donationer, men det har ikke været uden udfordringer.

- Vi har jo valgt at kaste os ud på dybt vand. Vi har lavet noget i samarbejde med TV 2, hvor vi skulle sælge nogle hotdogs på Strøget. Der er rigtig mange turister på Strøget, og udenlandske turister har jo ikke Mobilepay, forklarer Kasper til Realityportalen, da vi møder parret på den røde løber inden showet, og tilføjer:

- Det, der faktisk har gjort, at vi har samlet et beløb ind, jeg synes er rigtig flot, har været via de sociale medier. Der har vi valgt at udfordre hinanden, både Helena og jeg, og det andet 'Bachelor'-par Philip og Frederikke. Det har været nogle skøre udfordringer. Vi kan afsløre så meget, at vi skal i hvert fald smage surströmming på et tidspunkt, og jeg har fået en kage i hovedet, og vi har kastet æg efter hinanden.

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne er gravid

Indsamlingen har resulteret i et indslag i aftenens 'Knæk Cancer'-show, hvor det bliver afsløret, hvor mange penge parret har samlet ind.

- Jeg er sindssygt imponeret over, hvad folk har givet os af donationer til Knæk Cancer. Jeg er helt blæst bagover. Det her har bare været én stor omgang kærlighed hele vejen igennem. Det synes jeg er så smukt, afslutter Kasper.

LÆS OGSÅ: Teitur slipper ikke: Skal betale for retssagen

Gestus til far

Frederikke har en meget personlig motivation til at samle penge ind.

- Jeg har mistet min far for nogle år siden til kræft, og det var en stor motivator for mig. Han samlede også selv ind med Team Rynkeby og kørte for Børnecancerfonden, så det har været en smuk gestus at give til ham, fortæller Frederikke og fortsætter:

- Det er to år siden lige nu her i denne periode, så det er lidt ekstra følsomt, og jeg har været lidt ekstra ked af det. Når vi har samlet ind, har det selvfølgelig påvirket på en anden måde, fordi man har haft det inde på kroppen hver eneste dag og skulle tænke på det og tage stilling til det.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Et rørende farvel til Ilse Jacobsen

Mange kan nemlig relatere til Frederikkes historie.

- Jeg har fået mange beskeder fra folk, der selv har mistet, og det har jeg også skulle tage stilling til. Det er selvfølgelig rigtig dejligt, at folk skriver til mig og tør åbne op, men det er også meget for mig. Men i det hele taget har det været en virkelig god oplevelse.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Cecilie Schmeichel fik blackout

Har mistet sine bedsteforældre

Også Kasper og Helena har også haft kræft helt tæt på.

- Personligt har jeg et tilhørsforhold til cancer, så det var meget nemt at sige ja til at komme her i aften. Jeg har mistet min farfar til kræft, som egentlig havde mange år i sig igen, hvis du spørger mig, fortæller Helena.

- Jeg har mistet min bedstemor til kræft, og min mor har også haft det. Heldigvis er det positivt den dag i dag og hun lever stadig, fortæller Kasper.

LÆS OGSÅ: Glædeligt gensyn: Flere kendte med i vildt tv-program