Helena Witt åbner op om aldersforskellen

TV 2-programmet vendte det hele på hovedet for parret - heldigvis.

Da Kasper Skak og Helena Witt i 2022 mødte - og faldt for - hinanden for rullende kameraer i TV 2s datingprogram 'Bahcelor', lå det bestemt ikke i kortene, at netop de skulle feje benene væk under hinanden.

Sådan fortæller sidstnævnte i et opslag på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Realitypar på dybt vand: Søger hjælp

Årsagen er, at parret har en aldersforskel på ti år mellem sig.

- Dagen i dag taler vi begge om, at vi nok aldrig havde stået, hvor vi er i dag, hvis ikke det var for de omstændigheder, som var underlagt os, som nærmest tvang os til at lære hinanden at kende, forklarer Helena og tilføjer:

- Min Tinder nåede ikke +10 år, og jeg ved også, at min alder ikke var eftertragtet i hans øjne.

Ifølge Helena burde TV 2-parret da også være vidt forskellige steder i livet - på papiret, om ikke andet.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager i babylykke: Far igen

- Men efterhånden, som vi lærte hinanden bedre og bedre at kende og så hinanden i Danmark, var det meget tydeligt, at det slet ikke betød noget. Jo, bevares, en mand i hans alder kræver lidt andre snakke, men vi fandt meget hurtigt ud af, at vi faktisk var præcis de samme steder i vores liv, lyder det fra hende.

I opslaget fortæller Helena desuden, at hun i forholdets spæde start bekymrede sig om, hvad omverdenen ikke ville tænke om alderforskellen - men disse tanker blev gjort godt og grundigt til skamme.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: 'Bagedyst'-deltager genkendt af verdensstjerne

Derfor har hun og Kasper da også en opfordring til alle, der går og drømmer om at finde den helt store kærlighed - for måske findes den et uventet sted.

- I ser virkelig to ambassadører her, som er kæmpe fortalere for at lære hinanden at kende, OGSÅ selvom der kan være nogle røde lamper, der lyser.