'Bachelor'-par indrømmer: Lejlighedskøb gav masser af diskussioner

Det har ikke været helt uden udfordringer, at TV 2-parret har fundet et nyt sted at bo.

I starten af december kunne Kasper Skak og Helena Witt, der fandt kærligheden for åben skærm i anden sæson af 'Bachelor', dele en særdeles glædelig nyhed.

Efter lang tids søgen havde de nemlig sat en krussedulle hver og sammen købt sig en lejlighed.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver afslører: Afviste 'X Factor'

Men parrets søgen efter drømmehjemmet har ikke været lutter lagkage, fortæller de til HER&NU/Realityportalen på den røde løber til Prime Video-programmet 'LOL: Den der ler sidst'.

- Det er en kæmpe forløsning. Det har virkelig været en meget, meget lang proces med ups and downs, og vi har lært hinanden lidt bedre at kende, lyder det fra Kasper, mens Helena stemmer i:

- På godt og ondt, siger hun og fortsætter:

- Vi har været uenige om nogle ting, og vi har været enige, vi har været frustrerede, og vi har diskuteret. Men det er bare, fordi vi har fundet ud af, hvor forskellige vi er i sådan nogle processer.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull er blevet single

Årsagerne til disse diskussioner har blandt andet været, at Kasper og Helena hver især har haft forskellige ønsker og behov, eksempelvis i forhold til, hvad man havde brug for af viden fra ejendomsmægleren.

- Det værste er at nogle af de diskussioner, det har været sådan, at vi har diskuteret om aftenen, og dagen efter har vi egentligt fået det besvaret og løst, forklarer Kasper og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Stjerner i trøjen'-vindere reagerer på Wozniackis beslutning: Lyder som en ydmygelse

- Men det må være en del af den rejse, jeg tænker, der er mange par, der oplever, når man skal tage sådan en stor beslutning sammen.

Kasper og Helena kan da også løfte sløret for, at de forbliver på Amager, hvor de også hidtil har haft adresse i førstnævntes andelslejlighed.