Lasse Skriver afslører: Afviste 'X Factor'

Lasse Skriver blev opdaget af produktionen, før han selv tilmeldte sig programmet.

På trods af, at han under sin audition blev spået vinderchancer af selveste Thomas Blachman, nåede Lasse Skriver som bekendt aldrig til liveshowsene i 'X Factor', som han stillede op i i 2022.

Alligevel er han formentlig den fra sin sæson, der har størt succes med musikken. Han blev nemlig kort tid efter sit exit fra programmet tilbudt en pladekontrakt.

LÆS OGSÅ: Anna Stokholm i voldsom ulykke på scenen: Tæt på at dø

Men faktisk var Lasse Skriver slet ikke fremmed for produktionen, da han i sin tid tilmeldte sig underholdningsprogrammet. Det afslører han i Ditur-podcasten 'Hvor blev tiden af?'

I forbindelse med en TikTok-trend havde han nemlig delt en video på platformen, hvor han synger for en kammerat - og den blev hurtigt et stort hit.

- Det går amok. Den får flere millioner visninger, fortæller Lasse i podcasten og tilføjer:

- Der ender med at være rigtig mange, der ser det her klip, og blandt dem er en 'X Factor'-caster, som tager kontakt til mig og spørger, om ikke jeg kunne have lyst til at være en del af det.

LÆS OGSÅ: I stor lykke: 'Robinson'-stjerne forlovet

Her vælger Lasse dog høfligt at takke nej og fortælle, at det har han ikke lyst til.

Men vedkommende giver ikke op. Senere kontakter han nemlig igen sangfuglen, der endnu en gang vælger at afvise tilbuddet.

LÆS OGSÅ: Helmig sænker paraderne i nyt DR-program

- Så går der en uge, og så ringer min chef mig op en lørdag aften klokken kvart i elleve, og jeg tænker: "Åh nej...", og så kan jeg bare høre, der bliver grint helt vildt, lyder det så fra Lasse.

Chefens søn er nemlig også stødt på TikTok-videoen, og nu vil førstnævnte altså have svar på, hvem der i virkeligheden synger, hvorefter Lasse jo må forklare ham, at det er undertegnede.

LÆS OGSÅ: To uger efter vild operation: Fester løs på krykker

- Så siger han så for sjov: "Så regner jeg med at se dig i 'X Factor' næste år!", fortæller Lasse Skriver, der forklarer sin chef hele situationen med casteren.

På trods af, at Lasse forsøger at finde på flere undskyldninger for, hvorfor han ikke skulle stille op, ender tømrerchefen som bekendt med at få ham overtalt i sidste ende - og siden har Lasse Skriver altså ikke set sig tilbage, når det kommer til musikken.

LÆS OGSÅ: Blachman i chok: Casper Christensen får ildebefindende for åben skærm

- Så går der et halvt år eller sådan noget, så fyldte musikken for meget, og så var jeg nødt til at sige op som tømrer, forklarer han i podcasten.