Elvira Pitzner og Milad Saadati.
Elvira Pitzner og Milad Saadati.

Milad i kæmpe kovending: Vil ikke have Elvira fængslet

Ifølge Milad var der et andet formål med at anmelde ekskæresten til politiet.

Elvira Pitzner har i den grad været på alles læber, siden det kom frem, at hun på den første decemberdag blev anholdt og varetægtsfængslet under en rejse til Dubai.

LÆS OGSÅ: Lenny afslører vild 'Paradise Hotel'-hemmelighed

Anholdelsen fandt sted efter diamantdatterens ekskæreste, den iranskfødte Milad Sadaati, anmeldte hende for utroskab og tyveri.

Artiklen fortsætter under videoen.

- Det er mig, der blev bedraget og fik stjålet mine ting, så jeg har anmeldt hende til det danske politi, det tyske politi og politiet i Dubai, har Milad tidligere fortalt til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos familien Rex: Nu er lillesøster kommet

Allerede 2. december blev Elvira Pitzner dog løsladt, men fik i samme ombæring beslaglagt sit pas, så hun ikke kan forlade ørkenstaten.

I et interview med TV 2 fortæller Milad Sadaati nu, at han ikke ønsker, at Elvira kommer i fængsel, men derimod blot vil have de ejendele og penge tilbage, som han påstår, hun har frarøvet ham - men skulle det ikke ske, fortjener hun ifølge ham at komme bag tremmer.

Han forklarer videre, at grunden til, han anmeldte Elvira Pitzner for utroskab, var for at forhindre hende i at forlade Dubai.

- Jeg ville forhindre hende i at forlade landet. Jeg har været i Tyskland og i Danmark, og jeg har haft advokater på, men jeg kunne ikke gøre noget. Jeg havde brug for at handle hurtigt. Jeg anmeldte dem for utroskab, og så blev hun fanget, lyder det fra Milad Saadati.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Nynne: Nu taler Alexander

Han hævder overfor TV 2, at Elvira Pitzner skulle have frarøvet ham både en række ejendele, herunder smykker, møbler og tøj samt et større pengebeløb, der ifølge ham drejer sig om knap 600.000 kroner.