Babylykke hos familien Rex: Nu er lillesøster kommet

Torsdag blev familiens mindste født.

Claudia Rex er blevet mor for anden gang, det deler hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Alternativ juleaften: Cecilie Beck rejser til Mexico

- Velkommen til verden lille prinsesse. Mor, far og storebror er helt fortryllet af dig allerede, skriver Claudia til et opslag, hvor man kan ane den lille ny.

Den nybagte far, Pelle Emil Rex Hebsgaard, har ligeledes delt den glædelige nyhed på Instagram og sætter lidt flere ord på lykken.

LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke afslører: Det vil jeg være i mit næste liv

- Så blev vi endnu engang bekræftet i, hvor smukt livet er. I torsdags ankom den smukkeste lille guldklump af en pige til verden og har taget mit hjerte med storm i et solidt jerngreb. Jeg er for alvor allerede sunket ned i “Fars Pige”-begrebet og må blankt erkende, at hun allerede kan manipulerer mig til at få sin vilje med et simpelt blik. Sådan skal det vist nok være, skriver Pelle og tilføjer:

- Den skarpe seer vil lægge mærke til, at jeg hoppede på arbejde og beværtede en julefrokost 24 timer senere. Var det svært at komme ud af døren på hospitalet? Ja. Er der nogen, der føler sig fortørnet over, at jeg kunne finde på det? Sikkert. Men sådan er det her skøre arbejde nu engang, og heldigvis har jeg verdens skønneste, sejeste og støttende hustru, der gang på gang finder sig i at “far lige smutter en aften”. Selv dagen efter en fødsel.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par er blevet forældre

Da parret var på deres sidste røde løber inden fødslen til premieren på 'Ønsket', fortalte de til HER&NU, at de endnu ikke var blevet enige om, hvad lillesøster skal hedde.

- Jeg tænker, så snart hun kommer ud, så har jeg et bedre billede af, hvad hun er for en, fortalte Claudia.

LÆS OGSÅ: Peter Falktoft lettet: Kan beholde fingeren