'X Factor'-darling udgiver ikonisk julehit

Man kender sangen, og man kender Lasse Skriver, men de færreste havde nok forventet, at han ville udgive netop den sang.

Lasse Skriver blev skrottet af Thomas Blachman lige inden liveshowene i sidste års 'X Factor', men alligevel er han blevet den mest kendte og mest producerende af alle deltagerne i den forgangne sæson.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år

Nu er den syngende tømrer atter aktuel, og denne gang har han begået en julesang. Men det kommer måske bag på nogle af lytterne, at der faktisk er tale om en julesang. Sangen er nemlig et cover af en særdeles velkendt sang.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen afslører ny kæreste

- Jeg har i samarbejde med Spotify udgivet en julesingle 'It must have been love' - 'Christmas for the broken hearted'. Sangen startede med at blive skrevet som en julesang, hvor den så efterfølgende blev skrevet om, fordi den fik en rolle i den her film 'Pretty Woman', hvor den jo ingenting havde at gøre med jul, fortæller Lasse Skriver på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Line Maria i vildt twist: Takker ekskæresten

- Så jeg synes, det kunne være mega fedt at lave et cover af den her sang med juleteksten, fordi det er en sang, jeg altid har kendt til og selv blev mega overrasket, da jeg fandt ud af, at den startede med at blive skrevet som en julesang. Det er en sang, vi har arbejdet på i rigtig lang tid, og jeg er mega spændt på, hvordan I vil tage imod den, så jeg håber, I vil give den et lyt.

Man kan høre Lasse Skrivers nye julesang herunder: